کد خبر: 2562564
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۸
راهكارهای احيای فرهنگ ماه مبارك رمضان/(8)

ماه رمضان بهترين فرصت تنظيم سبك زندگي اسلامی بر اساس معارف قرآنی است

گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی آشتيان با اشاره به اینکه ماه مبارك رمضان، ماه نزول قرآن است، تأکید کرد: این ماه بهترين فرصت برای بهره‌مندی از مبانی بلند كلام وحي و تنظيم سبك زندگی بر اساس معارف قرآنی است.

حجت‌الاسلام عليرضا رفيعی‌پور، رئيس اداره تبليغات اسلامی آشتيان در خصوص راهكارهای احيای فرهنگ ماه مبارك رمضان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، تصريح كرد: خداوند متعال در آيه 183 سوره مباركه بقره می‌فرمايند؛ «يا أَیُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ كُتِبَ عَلَیْكُمُ الصِّیَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ» بنابراين فلسفه روزه كسب تقوا و ورع از گناهان است.
وی با اشاره به اينكه خداوند در آيات قرآن كريم وجوب روزه را بيان فرموده و به فلسفه آن نيز اشاره‌ای دارند، افزود: مقيد بودن مردم به روزه و ترك گناه در ماه مبارك رمضان بسيار مشهود است؛ زيرا كاهش چشمگير آمار جرم و جنايات در اين ماه گواه بر اين ادعاست.
حجت‌الاسلام رفيعی‌پور اظهار كرد: شايد بتوان گفت مهم‌ترين بهره رمضان، كنترل نفس و مسلط شدن انسان بر نفس اماره، فراهم شدن زمينه برای بندگی و اطاعت بيشتر خداوند متعال است.
وی در ادامه روزه را بهترين نوع تمرين بندگی مؤمنان دانست و گفت: با وارد شدن به ماه مبارك رمضان انسان خود را به خدا نزديك‌تر كرده و با پرهيزگاری و پيشه كرده تقوی الهی خود را طيب می‌كند.
حجت‌الاسلام رفيعی‌پور با بيان اينكه ماه رمضان بهترين فرصت برای دعا و راز و نياز با خداوند است، اضافه كرد: در اين ماه مبارك درهای رحمت باز، شياطين در غل و زنجير و دل‌های مردم در اين ماه نرم تر و به خدا نزديكتر است؛ بنابراين حضور در مساجد و شركت در برنامه‌های مذهبی به ويژه شبهای قدر بهترين فرصت برای بازگشت از گناهان و استغفار از آنهاست.
وی ادامه داد: ماه رمضان ماه روی آوردن به درگاه الهی است كه خداوند متعال بارها در قرآن فرموده است كه بندگان من درهای رحمت من به سوی شما باز است، بخوانيد مرا تا اجابت كنم شما را.
حجت‌الاسلام رفيعی‌پور ابراز كرد: ماه مبارك رمضان، ماه نزول قرآن كريم و بهترين فرصت برای بهره‌مندی از مبانی بلند كلام وحي و تنظيم سبك زندگی بر اساس معارف قرآنی است.
وی با بيان اينكه بسياری از نكات نغز و آموزه‌های زندگی در كلام الله مجيد گنجانده شده است، افزود: قطعاً اگر خانواده‌ها زندگی خود را بر اساس معارف قرآنی تنظيم كنند بسياری از مشكلاتی كه ما در جامعه شاهد هستيم ديگر وجود نخواهد داشت.
رئيس اداره تبليغات اسلامي آشتيان در پايان، نبود آرامش در جوامع غربی را الهام‌گرفته از بی‌بندباری فردی و اجتماعی و دور بودن از خداوند متعال بيان كرد و گفت: با توجه به تهاجمات جوامع صنعتی، امروزه روی آوردن به قرآن و كسب معارف دينی می‌تواند به انسان آرامش بخشد.
captcha