کد خبر: 2562914
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۰

برگزاری دوره آموزش صوت و لحن پيشرفته قرآن در مؤسسه ياران قرآن و حديث آزادشهر

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش تجويد تخصصی و صوت و لحن پيشرفته قرآن ويژه قرآن‌آموزان در مقطع سنی 16 سال به بالا در مؤسسه ياران قرآن و حديث آزادشهر برگزار می‌شود.

سيدمصطفی حسينی‌واعظ، مدير مؤسسه ياران قرآن و حديث آزادشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين دوره آموزشی گفت: دوره آموزش تجويد تخصصی و صوت و لحن پيشرفته قرآن ويژه قرآن‌آموزان در مقطع سنی 16 سال به بالا در مؤسسه ياران قرآن و حديث آزادشهر برگزار می‌شود و كلاس‌های اين دوره به مدت سه ماه و به صورت حضوری برگزار می‌شود.
وی اظهار كرد: كلاس‌های آموزشی اين دوره به مدت دو روز در هفته برگزار می‌شود و از ديگر دوره‌های تخصصی آموزش قرآن در اين مرسسه می‌توان به برگزاری كلاس‌های آموزش حفظ قرآن اشاره كرد كه ويژه قرآن‌آموزان در تمامی مقاطع سنی برگزار می‌شود.
حسينی‌واعظ عنوان كرد: همچنين كلاس آموزش صوت و لحن و تجويد قرآن ويژه بانوان مقطع راهنمايی در نوبت عصر به مدت دو روز در هفته در مؤسسه ياران قرآن و حديث آزادشهر برگزار می‌شود.
مدير مؤسسه ياران قرآن و حديث آزادشهر خاطرنشان كرد: از ديگر دوره‌های آموزشی در اين مؤسسه می‌توان به برگزاری كلاس‌های آموزش روخوانی و روانخوانی، ترجمه و مفاهيم و تفسير قرآن اشاره كرد.
captcha