کد خبر: 2562918
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۳

ضرورت توجه به نقش مهم زنان در توسعه و پيشرفت جامعه

استاندار بوشهر در آئين ضيافت افطاری بانوان فرهيخته، اظهار كرد: توجه به نقش مهم زنان در توسعه و پيشرفت جامعه ضرورت دارد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، فريدون حسنوند، استاندار بوشهر، شب گذشته، 25 تيرماه در آئين ضيافت افطاری بانوان فرهيخته، اظهار كرد: استان بوشهر كه در راه پيشرفت و توسعه پرشتاب گام برمی‌دارد حمايت و مساعدت همه جانبه قشرهای مختلف را می‌طلبد و بايد به نقش مهم زنان در توسعه و پيشرفت جامعه توجه كند.
وی با بيان اينكه در اين مسير پر فراز و نشيب حمايت زن و مرد با هم تفاوت نمی‌كند، تأكيد كرد: اگر بنا باشد نام محروميت بر چهره استان بوشهر نباشد و اين استان مقابل چشمان ما نازيبا نباشد بايد پتانسيل‌های بالقوه اين استان زرخيز با مساعدت و همكاری همه آحاد را به بالفعل تبديل كنيم.
اين مقام ارشد استان بوشهر تصريح كرد: اين استان با داشتن ويژگی‌های منحصر به فرد در زمينه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سياسی و هم‌جواری با كشورهای حوزه خليج فارس در رده يك كشور است كه بايد از اين توانمندی منحصر به فرد برای بهره‌مندی بيشتر مردم بهره كافی را برد.
استاندار بوشهر با اشاره به اينكه زنان به عنوان نيمی از جامعه ايرانی با توجه به اقتضائات و نقش‌شان در امر توسعه پايدار محسوب می‌شوند، تصريح كرد: نقش‌آفرينی و قبول مسئوليت زنان در جامعه برای توسعه و پيشرفت برای همه مردم پذيرفته شده است.
حسنوند بيان كرد: زنان با فعاليت‌های خود در عرصه‌های گوناگون به‌ويژه عرصه مديريتی توانمندی يك زن مسلمان را به منصه ظهور رساندند به‌گونه‌ای كه اين توانمندی زنان در انتخابات 24 خرداد نمايان شد و مردم استان بوشهر با اعتماد به زنان، آنان را به‌عنوان نماينده خود در شورای اسلامی انتخاب كردند.
وی تأكيد كرد: با توجه به نقش مهم زنان در توسعه و پيشرفت جامعه ضرورت دارد به تجربيات آنان بيش از گذشته توجه شود تا در امر توسعه اجتماعی و اقتصادی جامعه مشاركت بيشتری كنند.
استاندار بوشهر با بيان اينكه پس از پيروزی انقلاب اسلامی به نقش زنان در جامعه و پست‌های مديريتی توجه ويژه شده است، بيان كرد: در استان بوشهر نيز بر اين باور هستيم كه حضور زنان در مناصب مديريتی می‌تواند مثمر ثمر باشد و از پتانسيل حاصل از حضور آن‌ها در مناصب مختلف سياسی، فرهنگی و اجتماعی استفاده بهينه را كرد.
حسنوند زنان استان بوشهر را متدين، فهيم و متفكر دانست و گفت: اگر بنا باشد نام نازيبای محروميت از استان بوشهر زوده شود لازم است همت بلند و والای خود را برای رسيدن به قله‌های رفيع پيشرفت نشان دهيم و نقش زنان در اين عرصه همانند مردان مهم و بسيار با اهميت است.
در اين مراسم كه همراه با قرائت قرآن كريم، تواشيح و نماز جماعت همراه بود بيش از 500 نفر از زنان فرهيخته و فعالان عرصه‌های گوناگون با استاندار بوشهر افطار كردند.
captcha