کد خبر: 2563140
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۸

تمديد مهلت ارسال آثار انگليسی‌زبان به جشنواره كتاب مقاومت

گروه ادب: دبير اجرايی بخش بين‌الملل دومين دوره انتخاب كتاب سال مقاومت (جايزه ادبی شهيد آوينی) از تمديد مهلت ارسال آثار بخش انگليسی زبان جايزه آوينی تا 15 مردادماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، امير شهريار امينيان درباره جايزه كتاب سال مقاومت (جايزه ادبی شهيد آوينی) اظهار كرد: پس از بررسی و جمع‌آوری آثار منتشر شده بين سال‌های 2009 ـ 2012، 488 عنوان اثر مورد تائيد هيئت انتخاب قرار گرفت و از آن ميان 102 عنوان اثر به مرحله نخست داوری راه يافتند.
وی ادامه داد: از ميان 102 اثر، 13 اثر در بخش هنر و مطالعات ادبی، 23 اثر در بخش رمان و داستان، 9 كتاب در بخش شعر، 43 اثر در بخش پژوهش‌های سياسی، چهار كتاب در بخش خاطره و 11 اثر در حوزه روايت مستند هستند.
دبير اجرايی بخش بين‌الملل دومين دوره انتخاب كتاب سال مقاومت با بيان تمديد مهلت ارسال آثار تا 15 مردادماه گفت: تمديد مهلت ارسال آثار برای دستيابی به كتاب‌هايی است كه ممكن است در طول بررسی و شناسايی آثار منتشر شده از ديد ما پنهان مانده باشند. به همين دليل ناشران، نويسندگان و مترجمان می‌توانند كتاب‌های خود را تا تاريخ تعيين شده برای بررسی و داوری آثار ارسال كنند.
امينيان درباره زمان انتشار آثار راه يافته به مرحله نخست داوری‌ها افزود: طبق آمار 23 اثر در سال 2009، 27 اثر در سال 2010، 24 كتاب در سال 2011 و 29 اثر هم در سال 2012 منتشر شده‌ است.
وی ادامه داد: اين آثار در مرحله نخست داوری‌ها توسط هشت داور ايرانی بررسی می‌شود. آثاری كه نظر مثبت و امتياز لازم از سوی دو داور را به دست آورد، به مرحله دوم داوری‌ها راه می‌يابد. داوری آثار در مرحله دوم به نويسندگان خارجی سپرده خواهد شد.
اختتاميه دومين جشنواره بين‌المللی كتاب مقاومت (جايزه ادبی شهيد آوينی) مهرماه امسال برگزار می‌شود.
captcha