کد خبر: 2563790
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۹

لزوم ترويج فرهنگ اسلامی در مقابله با شبكه‌های غير اسلامی و مبتذل

گروه سياسی: امام ‏جمعه آستارا با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن در سال‏های اخير، گفت: شبكه‌های غير اسلامی و مبتذل عليه اعتقادات دينی و فرهنگ اسلامی راه‏اندازی شده است كه اين شبكه‌ها مردم را به طرف سستی در عبادت‌ها و انحراف می‌كشاند بنابراين ترويج فرهنگ اسلامی الزامی است.

به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، حجت‏الاسلام والمسلمين حافظ‌نيا، امام‏جمعه شهرستان آستارا روز گذشته، 28 تيرماه در خطبه‏های نماز جمعه با بيان اينكه ماه رمضان، ماه نزول قرآن است، اظهار كرد: شايسته است در اين ماه محيط خانه و فضای شهر حال و هوای قرآنی پيدا كند؛ ماه مبارك رمضان يكی از عزيزترين و برترين‏های ماه‏های مسلمانان است و در اين ماه بايد خط قرمزهای دين خدا بيش از پيش رعايت شود.
وی رمضان را ماه تقوا و جمع‌آوری توشه برای آخرت انسان‌ها دانست و افزود: مسلمانان بايد با رفتارهای خود دين اسلام را حفظ كنند و حرمت اين ماه را با انجام فعاليت‏های قرآنی در سطح مساجد و ساير اماكن بيش از پيش حفظ نمايند؛ زيرا هر عملی كه مخل دين و قرآن باشد، مردود خواهد بود.
حجت‏الاسلام حافظ‌نيا مصلحت دين را مقدم بر مصلحت افراد ذكر كرد و ادامه داد: مجوز فعاليت رستوران‏ها و سالن‏های غذاخوری بايد متناسب با ظرفيت مسافران موجود در شهر صادر شود، چراكه در ماه رمضان مسافرت‏ها كم می‏شود و لازم نيست رستوران‏ها به تعداد بيش از حد مجاز در اين ماه فعاليت كنند.
وی در ادامه با اشاره به كاهش نزولات جوی در كشور، بيان كرد: ميزان مصرف آب در شهرستان آستارا در فصل تابستان به دليل مسافرپذير بودن اين شهر بيشتر می‏شود كه شهروندان و مسافران بايد در مصرف آب صرفه‏جويی كنند؛ منابع آبی كشور، محدود است و با توجه به اين منابع محدود آبی، بايد از اسراف و مصرف بيهوده آب جلوگيری كنيم كه يك عمل حرام محسوب می‏شود.
خطيب جمعه آستارا با تبريك به مناسبت فرا رسيدن ميلاد امام حسن مجتبی(ع) و هفته اكرام و اطعام نيازمندان، افزود: در اين ماه پر و خير و بركت، مؤمنان و روزه‏داران بايد از حال فقرا و مستمندان باخبر شوند و تا آنجايی كه قدرت مالی دارند با تأسی از سيره حضرت علی(ع) و امام حسن(ع) از نيازمندان دستگيری كنند؛ افرادی كه دارای تمكن مالی بالا هستند نسبت به فقرا و مستمندان احساس مسئوليت كرده و از نيازمندان دستگيری كنند.
وی با تسليت سالگرد وفات حضرت خديجه(س)، تأكيد كرد: حضرت خديجه(س) يكی از عوامل پيشرفت و اشاعه دين مبين اسلام است.
حجت‏الاسلام حافظ نيا با اشاره به آخرين ديدار اعضای هيئت دولت با مقام معظم رهبری، بيان كرد: رهبر فرزانه انقلاب در پايان فعاليت دولت‏های مختلف تعبيرات بجا و شايسته‏ای به كار می‏برند كه همواره بايد نصب‏العين قرار بگيرد؛ مقام معظم رهبری كار و تلاش شبانه‏روزی دولت عدالت‏محور در راستای ارائه خدمات به ملت را قابل ستايش دانستند.
وی فعاليت دولت فعلی را در برجسته كردن شعارهای انقلاب در داخل و خارج كشور موفق عنوان كرد و يادآور شد: دولتمردان از امتيازهای ويژه به نفع خود استفاده نكردند و نسبت به اين امر بی‏اعتنا بودند كه بايد اين نكته نيز الگويی برای ساير دولت‏ها باشد؛ اميدواريم دولت جديد با تدبير مشكلات مردم ايران اسلامی را در كمترين زمان برطرف كند و موجب سربلندی و عزت بيشتر مردم و نظام اسلامی شود.
حجت‏الاسلام حافظ نيا با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن در سال‏های اخير، متذكر شد: وجود ماهواره‌ها و مشاهده شبكه‌های غير متعارف و غير اسلامی موجب اشاعه فساد در خانواده‌ها می‌شود و زنگ خطری برای جامعه است؛ شبكه‌های غير اسلامی و مبتذل عليه اعتقادات دينی و فرهنگ اسلامی راه‏اندازی شده است كه اين شبكه‌های مبتذل و غير اسلامی مردم را به طرف سستی در عبادت‌ها و انحراف می‌كشاند؛ لذا ترويج فرهنگ اسلامی و جلوگيری از انحراف اعضای خانواده‌ها امری ضروری است.
captcha