کد خبر: 2563980
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۰

تهمينه ميلانی فيلمنامه‌ای با محوريت روحانيت می‌نويسد

گروه هنر: تهميه ميلانی كارگردان سينما در حال نگارش فيلمنامه‌ای با محوريت روحانيت است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، به نقل از سوره سينما، محمد نيك‌بين تهيه‌كننده فيلم سينمايی «تنهايی پر هياهو» خبر داد: توليد اين فيلم با حمايت بنياد فارابی بايد اتفاق بيفتد، اما بودجه هنوز تخصيص داده نشده است. درضمن پيگيری‌های ما برای اكران فيلم سينمايی «كاغذ خروس نشان» در ايران تاكنون به جايی نرسيده. اما فيلم همچنان در جشنواره‌های بين‌المللی در آمريكا و كانادا حضور دارد.
وی درباره توليد جديدترين فيلم تهمينه ميلانی توضيح داد: منتظر تأمين و تخصيص بودجه از طرف بنياد فارابی هستيم. با بلاتكليفی كه در وزارت ارشاد وجود دارد شايد به اين زودی تكليف توليد اين فيلم مشخص نشود.
اين تهيه‌كننده در پاسخ به اين سؤال كه ميلانی چرا به سرمايه بخش خصوصی فكر نمی‌كند، گفت: ما برای توليد اين فيلم با مشاركت بنياد فارابی به تفاهم رسيده‌ايم، بنابراين به محض تأمين بودجه فيلم را كليد می‌زنيم.
نيك‌بين درباره فيلمنامه‌ای كه ميلانی اين روزها مشغول آن است توضيح داد: به تازگی خانم ميلانی كار بر فيلمنامه‌ای درباره روحانيت را شروع كرده‌اند و اين روزها مشغول كار روی اين فيلمنامه هستند، اما اولويت توليد را برای «تنهايی پر هياهو» تعريف كرده‌اند.
وی اضافه كرد: مريم ميلانی هم فيلمنامه‌ای برای توليد در نظر دارد كه به محض اينكه از سفر برگردد كار روی فيلم جديدشان را آغاز می‌كنند.
تهمينه ميلانی ساخت فيلم‌های سينمايی «دو زن»، «واكنش پنجم»، «نيمه پنهان» و … را در كارنامه دارد.
captcha