حجتالاسلام والمسلمين سعيد عليپور، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان انديمشک در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، اظهار كرد: ماه رمضان بهترين فرصت برای خودسازی و تزكيه نفس است.
وی اظهار كرد: به فرموده نبی مكرم اسلام(ص)، خداوند باری تعالی بركت، رحمت و مغفرت خويش را به اين ماه اختصاص داده است و لذا بايد با انجام اعمال نيك، اين لطف بینهايت حضرت حق جل و علی را شامل حال خود كنيم.
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان انديمشک افزود: ارتباط با خدا سبب شد تا رزمندگان اسلام در دوران 8 سال دفاع مقدس با اقتدا به امام راحل(ره) بر قلب دشمنان بعثی يورش ببرند و از مرگ با افتخار يعنی شهادت نهراسند و عزت را برايمان به ارمغان بياورند.
عليپور خاطرنشان كرد: همه بايد قدردان خون شهدا باشيم و با عمل به وصايای اين شاهدان هميشه تاريخ، گوش به فرمان ولايت فقيه باشيم تا اجانب جرأت دست درازی به خاك ميهن عزيزمان را پيدا نكنند.
رئيس اداره تبليغات اسلامی انديمشک تصريح كرد: امروزه دشمنان اسلام با راهاندازی جنگ نرم به مرزهای فكری و عقيدتی ملت ما حمله كردهاند و تنها راه مقابله با آنها بازگشت به معنويت و حمايت همهجانبه از رهبر معظم انقلاب اسلامی است.