خديجه جهانی، مديرمسئول مؤسسه كانون بقيةاللهالاعظم(عج) قزوين در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن (ايكنا)، بيان كرد: مسابقه حفظ سوره «اعراف» 19 تيرماه ساعت 9 صبح ميان 37 نفر از قرآنآموزان در كانون بقيةاللهالاعظم(عج) قزوين برگزار شد.
اين فعال قرآنی در ادامه افزود: در اين مسابقه طيبه ضرابینژاد، آمنه طباخشعبانی، سكينه صفری و سپيده بهرامی با امتياز 96 رتبه دوم را كسب كردند.
وی ضمن بيان مطلب فوق تأكيد كرد: در اين راستا طاهره صفری، از فعالان قرآنی مؤسسه كانون بقيةاللهالاعظم(عج) قزوين با كسب امتياز 98 رتبه اول مسابقه «سوره اعراف» را به خود اختصاص داد.
جهانی يادآور شد: مسابقه حفظ سوره «اعراف» با 50 سؤال تستی و كتبی هفته گذشته با حضور 37 نفر از قرآنپژوهان طرح حضرت معصومه(س) و حضرت زينب(س) در كانون بقيةاللهالاعظم(عج) قزوين برگزار شد.
مديرمسئول مؤسسه كانون بقيةاللهالاعظم(عج) قزوين در پايان خاطرنشان كرد: در نظر گرفته شده است تا به نفرات برگزيده تقدير و جوايزی به رسم يادبود اهدا شود.