کد خبر: 2564413
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۳

رمضان بهترين فرصت برای نهادينه كردن ارزش‌های اخلاقيست

معاون آموزش و پژوهش حوزه‌های علميه همدان اظهار كرد: رمضان بهترين فرصت برای نهادينه شدن ارزش‌های اخلاقی، اجتماعی و دينی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام مهدی فاطمی‌پور، معاون آموزش و پژوهش حوزه‌های علميه همدان، ماه مبارك رمضان را فرصتی مناسب برای اعتلا بخشيدن به سطح فرهنگ كشور دانست و خاطرنشان كرد: رمضان بهترين فرصت برای نهادينه شدن ارزش‌های اخلاقی، اجتماعی و دينی است.
وی با اشاره به سخن نبی مكرم اسلام(ص) كه فرموده‌اند «در ايام زندگی شما نسيم‌های رحمتی می‌ورزد، آگاه باشيد و برای بهره‌بردن از رحمت الهی خود را در معرض آن نسيم‌های رحمت قرار دهيد» افزود: به همين لحاظ بايد گفت كه ماه مبارك رمضان همان ايامی است كه در آن نسيم رحمت می‌ورزد و مؤمنان درگاه حق تعالی از آن بايد بهره‌مند شوند.
معاون آموزش و پژوهش حوزه‌های علميه همدان در خصوص بركت ماه مبارك رمضان و كاهش جرايم و مشكلات اجتماعی هم سخن گفت و ادامه داد: تجربه نشان داده است كه هرسال در ماه مبارك رمضان جرايم مردم كاهش می‌يابد و اقبال مردم به حضور در مراسم‌ مذهبی و دينی افزايش می‌يابد، اين به نوبه خود می‌تواند شروع مناسبی برای حركت روبه رشد و اعتلای فرهنگی مذهبی و اجتماعی جامعه اسلامی باشد.
اين استاد حوزه علميه گفت: برای انگيزه‌‌سازی در وجود افراد جامعه به ويژه جوانان لازم است معارف قرآن كريم با بيان روشن برای همه تبيين شود و طبيعتاٌ در آغاز بايد سطحی از معارف اسلامی كه قابل فهم عمومی دارد بيان شود.
وی استفاده از روش‌های نوين و ابزارآلات روز را در جذب جوانان به سوی قرآن مهم خواند و ابراز كرد: بكارگيری روش‌های متنوع و به روز و پرهيز از تكلف در بيان معارف قرآن می‌تواند نقش به‌سزايی در تمايل افراد به سوی قرآن داشته باشد، از اين رو بايد گفت كه با اين عمل جامعه ما به سوی قرآنی شدن خواهد رفت.
فاطمی‌پور رمضان را راهی برای تمرين ساده زيستی دانست و تصريح كرد: روزه در ماه مبارك رمضان فرصت مناسبی برای تمرين قناعت و پرهيز از پرخوری است و اين نوع تمرين می‌تواند شروع مطلوبی برای دورشدن از اسراف و تجمل پرستی باشد.
وی در پايان تأكيد كرد: تجمل‌گرايی نتيجه واسبتگی به اميال و مظاهر دنيوی و روزه تمرين دل كندن از دنياست.
captcha