به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حجتالاسلام مجيد الهيان، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بروجن با بيان اين خبر گفت: در شهرستان بروجن، پنج مؤسسه قرانی ويژه آقايان و بانوان وجود دارد كه مجوز فعاليت در زمينه راهاندازی كلاسهای آموزش قرآن را دارند و دو مؤسسه نيز در اين زمينه وجود دارند كه كه در حال ثبت مجوز هستند.
وی در ادامه سخنان خود در اين زمينه بيان كرد: مؤسسه نورالثقلين شهرستان بروجن از جمله مؤسسات قرآنی فعال است كه در زمينه آموزشهای قرآن فعاليت دارند.
الهيان ادامه داد: از جمله فعاليتهای اين مؤسسه آموزش قرائت، تجويد و حفظ قرآن در روزهای شنبه، دوشنبه و جهارشنبه در دو نوبت صبح و عصر، ساعت 9 تا 12 و 17 تا 19:30 با حضور اساتيد مجرب شهرستان است و اين مؤسسه آماده استقبال از كليه آقايان مشتاق شركت در اين رشتهها نيز است.