کد خبر: 2565292
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷

قرآن به‌عنوان كتاب راهبردی و بنيان همه امور، در متن زندگی‌ قرار گيرد

گروه فعاليت‌های قرآنی: امام جمعه اقباليه گفت: قرآن بايد در متن زندگی ما قرار گيرد و ما زندگی‌مان را براساس اين كتاب الهی كه راهبرد و بنيان همه كارهای ما را تشكيل می‌دهد، قرار دهيم.

حجت‌الاسلام سيدمرتضی فاطميان، امام جمعه اقباليه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، بيان كرد: ماه رمضان اگرچه با روزه به عنوان وجه قالب در ميان مردم شناخته می‌شود ولی آنچه كه محور اصلی و برجستگی اين ماه است همانا كتاب خدا يعنی قرآن است.
وی ادامه داد: ماه رمضان فرصت بزرگی است تا از اين كتاب الهی بهره‌مند شويم، كتابی كه فردای قيامت از ما شكايت خواهد كرد كه چرا آنطور كه بايد و شايد به من توجه نكرديد و از من استفاده نبرديد.
امام جمعه اقباليه خاطرنشان كرد: قرآن كريم يكی از دو يادگاری است كه پيامبر اكرم(ص) در حديث ثقلين بدان تأكيد كرده و ما را به بهره‌گيری از اين كتاب الهی دعوت كرده است، بنابراين بايد تلاش كنيم تا هرچه بيشتر و بهتر از اين كتاب هدايت‌بخش بهره بگيريم.
وی اعلام كرد: قرآن بايد در متن زندگی ما قرار گيرد و زندگی ما براساس اين كتاب الهی كه راهبرد و بنيان همه كارهای ما را تشكيل می‌دهد، قرار دهيم تا زندگی‌مان به آنچه خداوند سبحان فرموده است نزديك‌تر شود.
حجت‌الاسلام فاطميان در پايان تأكيد كرد: فرصت ماه مبارك رمضان فرصت گرانبهايی است كه بايد از آن هرچه بيشتر برای نزديك شدن به قرآن و قرآنی شدن جامعه بهره برد تا در سايه قرآن بتوانيم به آنچه كه هدف انسان است نزديك‌تر شويم و زندگی سعادت‌بخش را برای خود ورق بزنيم.
captcha