کد خبر: 2566479
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۷

دوره ترتيل‌خوانی قرآن ويژه ماه رمضان در مؤسسه بصائر يزد برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مرد‌م‌نهاد: دوره آموزش ترتيل‌خوانی قرآن ويژه ماه رمضان در مؤسسه قرآنی بصائر استان يزد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت بصائر استان يزد در نظر دارد جهت ارتقای سطح كيفيت مرتلين، دوره آموزشی ترتيل‌خوانی قرآن را برگزار كند.
تدريس دوره ترتيل‌خوانی قرآن به عهده سعيد كاظمی، نفر اول مسابقات سراسری قرآن در رشته ترتيل است كه اين دور از رشته آموزشی از نيمه دوم تيرماه در محل آستان مقدس امام‌زاده سيدنصرالله(ع) برگزار شده و همچنان ادامه دارد.
علاقه‌مندان جهت ثبت نام و شركت در دوره ترتيل‌خوانی قرآن می‌توانند به آستان مقدس امامزاده سيدنصرالله(ع) استان يزد مراجعه كنند كه از جمله شرايط شركت در دوره فوق‌الذكر داشتن حداقل سن ۱۵ سال و تسلط كامل بر روخوانی و روانخوانی قرآن و تجويد مقدماتی است.
لازم به ذكر است كه بعد از برگزاری دوره ترتيل‌خوانی قرآن، آزمون برگزار می‌شود و كسانيكه موفق به كسب رتبه بالا شوند موفق به دريافت لوح تقدير خواهند شد.
captcha