کد خبر: 2567219
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۳

طرح قرآنی «چهره به چهره» در بهاباد اجرا می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح قرآنی «چهره به چهره» ويژه ماه رمضان توسط مؤسسه بيت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در شهرستان بهاباد اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، اساتيد و حافظان قرآن شعبه بهاباد مؤسسه فرهنگی قرآنی بيت‌الاحزان حضرت زهرا(س) به جلسات جزءخوانی قرآن كه در محلات مختلف برگزار می‌شود، اعزام شده و به تبليغ چهره به چهره معارف قرآنی پرداختند.
همچنين اجرای برنامه‌های قرآنی اعم از جزءخوانی، ارائه معانی و مفاهيم قرآن و مسابقات قرآن از ديگر برنامه‌های اين جزءخوانی قرآن به‌شمار می‌رود.
لازم به ذكر است كه در پايان اين جلسات اساتيد حفظ به پرسش‌های قرآنی شركت كنندگان درباره چگونگی حضور در مؤسسه بيت‌الاحزان حضرت زهرا(س) و حفظ قرآن پاسخ می‌دهند.
يادآور می‌شود، عنوان اجرای طرح جزءخوانی قرآن «تبليغ چهره به چهره» نام برده شده است كه از ابتدای ماه رمضان آغاز و همزمان با 17 مردادماه جاری به پايان می‌رسد.
همچنين تاكنون 53 جلسه قرآنی هفتگی در شهرستان بهاباد توسط شعبه بهاباد مؤسسه بيت‌الاحزان حضرت زهرا(س) ثبت شده و در حال فعاليت هستند.
خبرنگار: محمدحسين شايق
captcha