کد خبر: 2568400
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶

‌نشست هماهنگی و برنامه‌ريزی محفل انس با قرآن در بيله‌سوار برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: نشست هماهنگی و برنامه‌ريزی محفل انس با قرآن با حضور كارشناس قرآنی تبليغات اسلامی بيله‌سوار‌ يكشنبه، ششم مردادماه در اين شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، احد ملكی، كارشناس قرآنی تبليغات اسلامی بيله‌سوار يكشنبه، ششم مردادماه در نشست هماهنگی و برنامه‌ريزی محفل انس با قرآن اين شهرستان، گفت: تمسك به قرآن كريم راه‌گشای مشكلات فردی و اجتماعی و مأمن دلباختگان مكتب نبوی است و مادامی كه در پناه قرآن باشيم پيروز عرصه‌های جنگ نرم دشمن هستیم.
وی همچنين برگزاری اين گونه محافل و مجالس قرآنی را از دستاوردهای اجتماعی و قرآنی انقلاب اسلامی عنوان كرد و هدف از برگزاری اين محفل نورانی را ترويج و گسترش فرهنگ غنی قرآن كريم، مشاركت دادن جوانان در عرصه‌های قرآنی ـ دينی و نيز گراميداشت ماه مبارك رمضان خواند.
همچنين در ادامه محمد برومند، مدير مؤسسه الهادی در اين نشست خاطر‌نشان كرد: هر يك از ما بايد در رفع مهجوريت قرآن كريم تلاش كنيم كه برگزاری محافل قرآنی يكی از راه‌های رفع مهجوريت آن كتاب آسمانی است.
وی ايجاد انس عمومی با قرآن كريم و ترويج فرهنگ قرآن خوانی و استماع قرائت قرآن كريم را از ديگر اهداف اين برنامه دانست.
مدير مؤسسه قرآنی الهادی‌ گفت: هماهنگی با قاريان شهرستانی و استانی، نصب پلاكارد و اطلاعيه در معابر عمومی، هماهنگی با مداح، دعوت از قاريان شهرستانی و هماهنگی با خبر‌نگار صدا و سيما از اقدامات انجام يافته برای برگزاری اين محفل قرآنی می‌باشد.
يادآور می‌شود، محفل انس با قرآن با همكاری اداره بنياد شهيد شهرستان در ليالی قدر در مسجد جامع بيله‌سوار برگزار می‌شود.
captcha