کد خبر: 2568752
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۰
اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها؛ مطالبه مقام معظم رهبری/(26)

آشنايی جوانان با آموزه‌های دينی روند اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها را تسريع می‌بخشد

گروه سياسی: رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی استان مركزی تربيت درست فرزندان در خانواده‌ها را نشئت گرفته از تعاليم ناب اسلامی عنوان كرد و گفت: اگر والدين علاوه فرزندان را با آموزه‌های دينی نيز آشنا كنند بدون شك روند اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها با سهولت بيشتری انجام می‌شود.

رضا پورايمانی، رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی استان مركزی در رابطه با اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: دانشگاهيان به عنوان بخشی از جامعه هستند كه طی مراحل گزينشی خاص وارد دانشگاه‌ها شده و از سطح معلومات خاص و بهتری نسبت به ساير مردم برخوردارند.
وی با اشاره به اينكه اگر سبك زندگی در خانواده‌ها تغيير پيدا كند تربيت اسلامی به مراتب بهتری را در نظام آموزشی به‌ويژه دانشگاه شاهد خواهيم بود، افزود: با توجه به تربيت ناب اسلامی نوجوانان و جوانان به‌طور يقين خرده فرهنگ‌های غربی كنار رفته و به فرهنگ اصيل خود بازخواهيم گشت.
پورايمانی تربيت درست فرزندان در خانواده‌ها را نشئت گرفته از تعاليم ناب اسلامی و دينی عنوان كرد و گفت: اگر والدين علاوه بر آموزش علوم فنی و پايه به فرزندان آنها را با آموزه‌های دينی نيز آشنا كنند بدون شك روند اسلامی شدن دانشگاه‌ها با سهولت بيشتری انجام شده و دانشگاه برای پرورش دانشجويان با مشكل مواجه نخواهد شد.
وی در ادامه با بيان ‌اينكه بايد ورودی و خروجی دانشگاه‌ها كنترل شود، اضافه كرد: دانشگاه، اساتيد و كتب آموزشی از جمله عناصر انسان‌ساز در تربيت دانشجوی راه يافته به دانشگاه هستند و می‌توانند جوانان را به يك فرد فرهيخته، متخصص و اسلامی تبديل كنند.
پورايمانی تصريح كرد: علوم انسانی از جمله علومی هستند كه اگر اساتيد حوزه و دانشگاه بايكديگر يك قلم شوند و كتب درسی مورد بازنگری قرار گيرد قطعاً شاهد تغييرات قابل توجه در راستای اسلامی شدن دانشگاه‌ها خواهيم بود.
وی با تأكيد بر اينكه دانشگاه‌ها منشأ تحولات اساسی و تأثيرگذار در روح و روان جوانان هستند، گفت: امام راحل(ره) در رابطه با اسلامی شدن دانشگاه‌ها توصيه‌های مؤكد فرمودند و در حال حاضر نيز از دغدغه‌های مقام معظم رهبری به‌شمار می‌رود كه اميد است با بهره‌مندی از فرامين معظم‌له به پيشرفت‌هايی در اين زمينه دست يابيم.
پورايمانی در ادامه با اشاره به اينكه اساتيد بايد در تمامی زمينه‌ها از جمله علمی و آشنا بودن به فرامين ناب اسلامی تبحر لازم را داشته باشند، افزود: اگر اساتيد درعمل و گفتار مقيد به اسلام باشند تأثيرات بيشتری بر تفكرات دانشجويان خواهند داشت.
وی رفتن به سمت اسلامی شدن دانشگاه‌ها را يك اقدامی تدريجی عنوان كرد و گفت: فعاليت در اين زمينه بايد به‌صورت مستمر و با برنامه‌ريزی حساب شده صورت پذيرد تا بتوانيم در حوزه دانشگاه اسلامی حرفی برای گفتتن داشته باشيم.
پورايمانی در ادامه با بيان ‌اينكه در دولت نهم و دهم اقدامات خوبی در راستای اسلامی شدن داتشگاه‌ها برداشتند اما كافی نبود، تصريح كرد: فعاليت در اين عرصه بايد با تجربه كافی انجام پذيرد كه اميد است رئيس جمهور منتخب با طرح برنامه‌های مدون اين مهم را از حالت شعاری بودن خارج و به مرحله اجرا درآورد.
رئيس دانشگاه جامع علمی ـ كاربردی استان در پايان خاطرنشان كرد: دولت يازدهم از تجربيات دولت‌های قبل استفاده كرده و با ابتكارهای خود راه‌های جديدی را پيشنهاد و اجرايی كند.
captcha