کد خبر: 2568996
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۵

آغاز به‌كار كانون قرآن و نهج‌البلاغه در كتابخانه شهيد عراقی كنگاور

گروه فرهنگ: رئيس اداره كتابخانه‌های عمومی شهرستان كنگاور از آغاز به‌كار كانون قرآن و نهج‌البلاغه در كتابخانه شهيد عراقی اين شهرستان خبر داد.

فضل‌الله وزيری‌فرد، رئيس اداره كتابخانه های عمومی شهرستان كنگاور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمانشاه، گفت: در كتابخانه عمومی شهيد عراقی شهرستان كنگاور كانون قرآن و نهج البلاغه آغاز به كار كرده است.
وی با اشاره به اين مطلب كه اين دومين كانون قرآن و نهج‌البلاغه اين شهرستان است، افزود: فعاليت اين كانون در حوزه برگزاری جلسات پيرامون روخوانی، تجويد، حفظ مفاهيم در بخش قرآنی و تفسير در بخش نهج‌البلاغه است همچنين برگزاری مسابقات مكتوب با موضوع قرآنی در دستور كار اين كانون‌ها قرار دارد.
وزيری‌فرد اظهار كرد: هدف از تشكيل كانون‌های قرآن و نهج‌البلاغه گسترش فعاليت‌ها و آموزه‌های دينی و مذهبی در كنار آن تقويت فرهنگ قرآنی در بين نوجوانان و جوانان است كه اميدواريم با راه‌اندازی كانون‌های ديگر در سطح اين شهرستان هر چه بيشتر بتوانيم به اين اهداف نزديكتر شده و آنان را محقق سازيم.
رئيس اداره كتابخانه‌های عمومی شهرستان كنگاور در پايان با اشاره به تعداد كانون‌های موجود در سطح اين شهرستان تصريح كرد: در حال حاضر دو كانون قرآن و نهج‌البلاغه در كتابخانه عمومی شهيد عراقی و يك كانون قرآن نيز در كتابخانه روستايی دكتر حسابی روستا طاهر‌آباد مشغول به فعاليت هستند.
يادآور می‌شود، كانون قرآن و نهج البلاغه كتابخانه عمومی شهيد عراقی شهرستان كنگاور، روزهای شنبه و چهارشنبه هر هفته از ساعت 4:30 تا 6 عصر، پذيرای علاقه‌مندان است.
captcha