کد خبر: 2569238
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۹

•بهترين سلاح مقابل ناتو فرهنگی تكيه بر قرآن كريم است

مديركل اوقاف و امور خيريه مازندران گفت: بهترين سلاح در مقابل شبيخون و ناتو فرهنگی و جنگ نرم تكيه بر قرآن كريم است.

•بهترين سلاح مقابل ناتو فرهنگی تكيه بر قرآن كريم است
مديركل اوقاف و امور خيريه مازندران گفت: بهترين سلاح در مقابل شبيخون و ناتو فرهنگی و جنگ نرم تكيه بر قرآن كريم است.
• چهارشنبه نهم مرداد 1392 خورشيدی • تعداد نمايش : 3

به گزارش روابط عمومی اداره كل اوقاف و امور خيريه استان مازندران،حجت‌الاسلام ستار عليزاده در گفتگو با ماگفت:در زمان فتنه بهترين پناهگاه و بصيرت‌دهی قرآن كريم است.

وی افزود: قرآن وسيله هدايت و نماد دين است و اگر از قرآن دور شويم تمام انحراف‌ها به سراغ انسان می‌آيد.

عليزاده اظهار كرد: عزت ما و انقلاب ما از امام بزرگواری است كه تربيت يافته مكتب قرآن است و امروز سلاح برنده ما در مقابل دشمنان قرآن كريم است.

عليزاده ادامه داد: بهترين سلاح در مقابل شبيخون و ناتو فرهنگی و جنگ نرم تكيه بر قرآن كريم است.

مديركل اوقاف و امور خيريه مازندران با اشاره به فرهنگ وقف گفت: مصداق بارز نوع دوستی و خيرخواهی در جامعه كه در قرآن بيان شده است سنت حسنه وقف است.

وی برگزاری جلسات قرآن در ماه رمضان را از بركت وقف و موقوفات دانست و ادامه داد: بزرگترين پشتوانه نظام اسلام و روحانيت مسئله وقف است و اين سنت حسنه نياز ضروری امروز جامعه است كه نهضت عمومی و مشاركت همگانی را می‌طلبد.

اين مسئول با اشاره به وقف‌های دسته جمعی تصريح كرد: كسانی كه به علت عدم تمكن مالی نمی‌توانند اموال‌شان را وقف كنند می‌توانند به صورت دسته جمعی بر اساس نياز روز جامعه در اين سنت حسنه مشاركت كنند.

وی از همه قلم به‌دستان، اهل بيان و رسانه در خواست كرد كه درباره ترويج فرهنگ وقف تلاش كنند.

عليزاده گفت: اوقاف تمام تلاش خود را برای اجرای نيات واقفان، حفظ موقوفات، دفاع از سنت حسنه وقف، برخورد با موقوفه‌خواری و...... را به كار خواهد گرفت و در اين زمينه نياز به همكاری همه مردم استان مازندران دارد.

وی افزود:در ماه مبارك رمضان تعداد 15 محفل انس با قرآن با حضور وتلاوت قاری مصری "استاد عادل الباز سالم السيد" در استان مازندران برگزار شد و 100 محفل انس با حضور قاريان وحافظان بين المللی ،كشوری و استانی وگروه های مديحه سرايی وهمخوانی قرآن كريم تا پايان ماه مبارك رمضان برگزار می گردد.

captcha