اكرم ياراحمدی، مدير موسسه قرآنی فاطمهالزهرا(س) خرمآباد در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، در تشريح فعاليتهای موسسه قرآنی فاطمهالزهرا(س) گفت: در حال حاضر هفت كلاس آموزش حفظ جزء 29 قرآنكريم در قالب طرح ملی حفظ قرآن كريم توسط اين موسسه در سطح شهر خرمآباد برپا شده است.
وی افزود: از اين هفت كلاس شش كلاس آن ويژه عموم مردم اعم از بانوان و آقايان و در مقاطع مختلف سنی است كه در سطح شهر خرمآباد برپا شده است و يك كلاس آن نيز در نيروی انتظامی استان در حال برگزاری است.
ياراحمدی با بيان اينكه در مجموع 200 قرآنآموز در اين هفت كلاس حفظ قرآن كه در قالب طرح 1447 اجرا شده و تا آخر مردادماه جاری ادامه دارد، شركت دارند، تصريح كرد: در ايام ماه مبارك رمضان ختم روزانه قرآن، بيان احكام در اين موسسه اجرا شد.
مديرموسسه قرآنی فاطمهالزهرا(س) اضافه كرد: همچنين كلاسهای قرائت سطح چهار و پيش دبستانی قرآن بهصورت كلاسهای دولتی از طرف دارالقرآنالكريم اداره كل تبليغات اسلامی به موسسه قرآنی فاطمهالزهرا(س) واگذار شده است و علاوه بر اين كلاسهای آموزش قرآن بهصورت آزاد نيز در اين موسسه در حال برگزاری است.