کد خبر: 2570528
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۴

نمايشگاه «نون و القلم» در خمينی‌شهر برپا شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: نمايشگاه «نون و القلم» با هدف افزايش سهم مطالعه خانواده و به همت كانون قرآنی ـ فرهنگی الزهرا(س) خمينی‌شهر در مسجد جامع الزهرا(س) منظريه برپاست.

علی‌اصغر رضايی، مسئول كانون قرآنی ـ فرهنگی الزهرا(س) در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللي قرآن(ايكنا) شعبه اصفهان، نمایندگی خمینی‌شهر گفت: نمايشگاه و فروشگاه كتاب «نون و القلم» با هدف ترويج فرهنگ مطالعه در بين همشهريان و افزايش سهم مطالعه خانواده، در نيمه دوم ماه مبارك رمضان مسجد جامع الزهرای منظريه داير شده است.
رضايی اظهار كرد: در اين نمايشگاه بيش از 250 عنوان كتاب به اضافه انواع قرآن و مفاتيح با تخفيف تا 40 درصد قرار داده شده است و علاقمندان می‌توانند هر روز بعد از نماز جماعت ظهر و عصر تا ساعت 23 شب از آن بازديد نمايند و به جهت استقبال خوب از این نمایشگاه بر آنيم اين نمايشگاه را تا يك هفته بعد از ماه مبارك نيز تمديد نماييم.
وی تأكيد كرد: در مراسم جزءخوانی همين مسجد و برخی مساجد اطراف جوايز سؤالات روزانه، بن خريد كتاب از همين نمايشگاه اهدا می‌شود كه كار بسيار پسنديده‌اي است. مخصوصاً كه سه محصول ويژه در اين نمايشگاه عرضه شده است؛ يكی كتاب قرآن قطع پالتويی و ديگری كتاب صحيفه سجاديه و سوم كتاب ارزشمند مفاتيح الحياه است كه با تخفيف ويژه عرضه می‌گردد.
captcha