کد خبر: 2570597
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۲

حفظ عزت ملت ايران در برابر دنيای استكبار از مصاديق اعتدال است

گروه سياسی: عضو كميسيون اجتماعی مجلس با بيان اينكه در جمهوری اسلامی ما با شعار نه شرقی نه غربی هويت مستقل و اسلامی خود را به دنيا و استكبار جهانی نشان داديم، گفت: اين شعار معنای اعتدال است؛ امروز نيز حفظ عزت ملت ايران در برابر دنيای استكبار اعتدال است.

شهروز افخمی، عضو كميسيون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اشاره به معنای اعتدال گفت: اعتدال همان خيرالامور اوسط‌ها است، در هر كاری بايد انسان معتدلانه رفتار و از هر گونه افراط و تفريطی بپرهيزد، بسياری از مشكلات امروز جهان اسلام به دليل دور شدن از اعتدال و انجام حركت‌های افراطی است.
وی عنوان كرد: در جمهوری اسلامی ما با شعار نه شرقی نه غربی هويت مستقل و اسلامی خود را به دنيا و استكبار جهان نشان داديم، اين شعار كه در برابر دو قطب زورگوی دنيا از سوی ملت ايران سرداده شد، توانست عزت ما را حفظ كند و معنايی جز اعتدال نداشت؛ امروز نيز حفظ عزت ملت ايران در برابر دنيای استكبار اعتدال است.
عضو كميسيون اجتماعی مجلس با بيان اينكه اعتدال در زمان‌های مختلف معناهای خاصی دارد، اظهار كرد: در زمانی كه آمريكا به عراق لشكركشی كرد، برخی از سياسيون گفتند، ما بايد به دولت عراق در برابر آمريكا كمك كنيم، تا از آمريكا انتقام بگيريم، البته آنها برای سخن خود ادله‌ای داشتند كه به ظاهر درست بود، ملت ايران سال‌ها از آمريكا زخم خورده بود.
منتخب مردم ملكان در مجلس شورای اسلامی در اين رابطه گفت: اما آيا اگر به سخن اين افراد كه سال‌ها در كشور مسئوليت داشتند عمل می‌كرديم نتيجه مثبيت می‌گرفتيم، در اين ميان رهبر معظم انقلاب با موضع‌گيری خود خطوط را مشخص كردند، در آن شرايط اعتدال در كشور حكم‌فرما شد، بعدها مشخص شد كه ديدگاه رهبر معظم انقلاب بهترين ديدگاه بود.
افخمی با ذكر اينكه دفاع از ملت فلسطين يكی از آرمان‌های بزرگ انقلاب اسلامی است، اظهار كرد: كمك به ملت مظلوم فلسطين از سوی جمهوری اسلامی از ديدگاه هيچ فرد منصفی افراط نيست، بلكه اعتدال در كمك به اين ملت معنا پيدا می‌كند، هر چند برای كشور نيز هزينه‌هايی داشته باشد، اينكه برخی شعار نه غزه، نه لبنان سر دادند، در واقع مسير انحرافی بود و هيچ كمكی به عزت جمهوری اسلامی نمی‌كرد.
وی با ذكر اينكه يكی از مصاديق اعتدال رعايت حريم‌ها و خطوط قرمز است، افزود: مشی امام(ره) و رهبر معظم انقلاب در همه كارها اعتدال است، اينكه برخی اعتدال را در توجه به توصيه‌ها و حتی تهديدات كشورهای غربی معنا می‌كنند، هيچ نسبتی با اعتدال ندارد، اين انحراف و فاصله گرفتن از اصول است.
عضو كميسيون اجتماعی مجلس با بيان اين مطلب كه كابينه دولت جديد بايد ويژگی‌های جمهوری اسلامی را داشته باشد، گفت: اولين شرط اعضای كابينه ولايتمداری و باور به ولايت است، همچنين اعضای كابينه بايد پيشنيه و كارنامه قابل قبولی در كشور داشته باشند، كارآمدی نيز مطمئنا يكی از شرايط كابينه موفق خواهد بود.
منتخب مردم ملكان در مجلس شورای اسلامی افزود: پيشرفت و عدالت اجتماعی در كشور از مهمترين اولويت‌های دولت كنونی بايد باشد، برای رسيدن به اين اهداف بزرگ بايد دولت برنامه‌های منسجمی داشته باشد و از همه كسانی كه كارهای بزرگی برای كشور كرده‌اند مشورت بگيرد؛ اداره كردن كشور كار سختی است و نيازمند استفاده از خرد جمعی در همه زمينه‌ها است.
captcha