کد خبر: 2570708
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۴

برگزاری جلسات قرآن‌ راهی برای سوق دادن‌ استعدادها به سمت ارزش‌های قرآنی‌ است

كارشناس قرآنی اداره تبليغات اسلامی كنگاور ‌هدف از برگزاری جلسات و كلاس‌های قرآنی در اين شهرستان را تعمق و آشنايی هر‌چه بيشتر با قرآن كريم و سوق دادن استعدادها به سمت ارزش‌های قرآنی توصيف كرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، امير افشاری‌زاده، كارشناس قرآنی اداره تبليغات اسلامی بابيان مطلب فوق اظهار كرد: از ابتدای ماه مبارك رمضان تاكنون جلسات و كلاس‌های قرآن كريم همه روزه در مساجد، مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستايی برگزار شده كه تا پايان اين ماه نيز اين روند ادامه دارد.
وی با اشاره به اين مطلب كه يكی از بهترين راه‌های آشنايی با قرآن و معارف آن مأنوس شدن با اين كتاب آسمانی است، تصريح كرد: ماه مبارك رمضان ماه نزول قرآن كريم و زمانی برای توفيق بيشتر برای انس با اين كتاب آسمانی است كه همه بايد از آن نهايت استفاده را ببريم.
افشاری‌زاده هدف از برگزاری جلسات و كلاس‌های ياد شده را تعمق و آشنايی هرچه بيشتر با قرآن كريم و سوق دادن استعدادها به سمت ارزش‌های قرآنی توصيف كرد.
وی در پايان ايجاد زمينه مناسب جهت ارتباط قرآنی، بالا رفتن اطلاعات در اين زمينه و ارتقا سطح دانش قرآنی شركت‌كنندگان در اين كلاس‌ها را از ديگر اهداف برگزاری كلاس‌های ياد شده دانست.
captcha