کد خبر: 2570842
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۴

ثبت نام اولين دوره تربيت معلم نهج‌البلاغه در اصفهان آغاز شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام اولين دوره آموزشی تربيت معلم نهج‌البلاغه در پايگاه اطلاع‌رسانی اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی اصفهان آغاز شده است و تا 14 مردادماه جاری ادامه می‌يابد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با همكاری اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی خراسان رضوی ثبت نام دوره تربيت مربی نهج‌البلاغه از اول مردادماه آغاز شده است تا 14 مردادماه جاری ادامه می‌يابد.
اين طرح طبق برنامه‌ريزی‌های انجام‌شده نيمه دوم شهريورماه سال جاری در سرعين اردبيل به مدت 3 روز آموزشی برگزار می‌شود و هزينه برگزاری اين دوره اعم از اسكان و ... بر عهده اتحاديه كشوری و هزينه اياب و ذهاب بر عهده داوطلبان است.
از شرايط شركت در دوره می‌توان به ارائه معرفی‌نامه از مؤسسات قرآنی مبنی بر حداقل 5 سال تدريس درحوزه آموزش ترجمه و مفاهيم قرآن، ارائه مدرك تحصيلی حداقل سطح يك حوزه و يا كارشناسی رشته‌های مرتبط، دارا بودن حداقل 25 سال سن و موفقيت در آزمون ورودی اشاره كرد.
آزمون ورودی داوطلبان از كتاب راهنمای آموزش و پژوهش در نهج‌البلاغه (صفحات 53 تا98 و 193 تا 223 و257 تا 319) و جزوه حكمت‌های منتخب نهج‌البلاغه انجام می‌شود.
يادآوری می‌شود، علاقه‌مندان جهت ثبت نام و كسب اطلاعات بيشتر می‌توانند به پايگاه اطلاع رسانی اين اتحاديه http://www.isfquranyet.ir/ مراجعه كنند.
captcha