کد خبر: 2571315
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۳

جهاد دانشگاهی به سوی حاكمیت فرهنگ قرآن حركت كند/خبرگزاری ایکنا؛ فعالیت قرآنی جهاد دانشگاهی

گروه اجتماعی: استاد حوزه و دانشگاه با بيان اينكه جهاد دانشگاهی بايد به سوی تحقق حاكميت فرهنگ قرآن در كشور حركت كند، گفت: برای انجام يك حركت قرآنی موفق همه اركان كشور بايد با عزم جدی با همدلی در خدمت اين باشند تا سيمای تابناك قرآن كريم را در ابعاد مختلف به مردم معرفی كنند.

حجت‌الاسلام والمسلمين تجدد، استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان با اشاره به اينكه جهاد دانشگاهی نهادی برخاسته از بطن انقلاب است كه كشور و نظام برای شكوفايی و درخشش به اين نهاد نيازمند است، اظهار كرد: نهاد جهاد دانشگاهی ميان آحاد جامعه از نقش و جايگاه ارزشمندی برخوردار است كه بايد از آن برای پيشبرد و ارتقای سطح علمی كشور در راستای رسيدن به اهداف انقلاب استفاده كرد.
وی با بيان اينكه دانشگاه‌ها مهمترين مراكز علمی كشور هستند كه عزت، رفعت و تعالی آينده اين كشور به آن‌ها بستگی دارد و پيشرفت كشور تا حد زيادی مرهون تلاش‌های علمی آن عزيزان است، افزود: جهاد دانشگاهی همان‌گونه كه از نامش پيداست، در اين زمينه مسئوليت ويژه‌ای بر عهده دارد و بايد در ابعاد مختلف، مقدمات جهاد علمی و فرهنگی را فراهم كند.
حجت‌الاسلان تجدد با تصريح بر اين مطلب كه جهاد دانشگاهی می‌تواند، نيازهای اساسی جامعه را نظرسنجی و اولويت‌بندی و به طور واقعی فضای جهادی را ترسيم كند، متذكر شد: مهمترين مطلبی كه می‌تواند همه شاخه‌ها را از يك مصونيت و سلامت برخوردار كند، فعاليت‌های قرآنی جهاد دانشگاهی است كه خوشبختانه در اين رابطه خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) بسيار خوب عمل كرده است.
امام‌جمعه سنگر با اشاره به اينكه حركت‌های قرآنی در جهاد دانشگاهی به صورت نسبی خوب بوده، اما ما نبايد از هر حركتی احساس رضايت كنيم، ادامه داد: بايد حركت‌های قرآنی را سوق دهيم به طرف آشنايی با مفاهيم كاربردی قرآن كريم تا جامعه فرهيخته و به ويژه دانشجويان هرچه بيشتر با اين مفاهيم انسان‌ساز آشنا شوند.
وی با تاكيد بر اين مطلب كه جهاد دانشگاهی بايد به سوی تحقق حاكميت فرهنگ قرآن در كشور حركت كند، تصريح كرد: فعاليت‌های قرآنی حوزه بسيار وسيعی دارد بنابراين برای انجام يك حركت قرآنی موفق همه اجزاء و اركان كشور بايد با عزم جدی با همدلی و كنار گذاشتن اختلافات سليقه در خدمت اين باشند تا سيمای تابناك قرآن كريم را در ابعاد مختلف به مردم معرفی كنند.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به به اهميت تأثيرگذاری جوانان و به ويژه دانشجويان در آينده اين مملكت و حفظ عزت و استقلال و سرافرازی نسل آينده، آشنايی ويژه اين قشر با قرآن كريم تاكيد كرد و گفت: لازمه اين كار اين است كه جهاد دانشگاهی بايد از تجارب سرشار حوزه‌های علميه و علمای عامل و قرآنی كمال استفاده را به عمل آورند؛ همچنين بايد معارف و مفاهيم قرآن كريم را با توجه به علم و دانش روز به جوانان و دانشجويان منتقل كند تا تأثير خود را به طور كامل داشته باشد.
وی با بيان اينكه جهاد دانشگاهی از ظرفيت و توان بالايی برای تسخير قله‌های افتخار در تمامی عرصه‌ها برخوردار است، يادآور شد: استمرار و دوام فعاليت‌های علمی و فرهنگی اين نهاد انقلابی می‌تواند در نهايت منجر به توسعه فكری و فرهنگی ايران اسلامی شود؛ جهاددانشگاهی مولود دورانديشی علمی و اعتقادی بنيانگذار كبير انقلاب اسلامی است كه امروز ثمره آن را در دانشگاه‌ها مشاهده می‌كنيم.
captcha