کد خبر: 2572317
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۴

معرفت قرآنی در جامعه ايجاد شود/ ضرورت توجه پژوهشگران به گنجينه‌هاي كتاب وحي

گروه فعاليت‌هاي قرآني: فرماندار كاشمر با بيان اينكه قرائت و فهم قرآن از مهمترين راهكارهای ارتقای معرفت قرآنی در جامعه است، ابراز كرد: بايد با توجه به نقش قرآن در زندگی انسان، زمينه معرفت قرآنی و تدبر در اين كتاب آسمانی در بين آحاد جامعه فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگي كاشمر، مهدی فروزان، فرماندار كاشمر در آئين تجليل از خادمان قرآن كريم كه امروز، 16 مردادماه در محل نگارخانه فرهنگ و ارشاد اسلامي كاشمر برگزار شد، طی سخنانی با بيان اينكه ماه ميهمانی خدا آغازی برای سبك زندگی قرآني است، گفت: بايد سبك زندگی قرآن را گسترش داد و به حرف زدن اكتفا نكرد.
فرماندار كاشمر با تأكيد بر گسترش سبك زندگی اسلامی با استفاده از آموزه‌های قرآن، گفت: بايد معرفت قرآنی را در جامعه ايجاد كنيم.
وی با بيان اينكه قرائت و فهم قرآن از مهمترين راهكارهای ارتقای معرفت قرآنی در جامعه است، ابراز كرد: بايد با توجه به نقش قرآن در زندگی انسان، زمينه معرفت قرآنی و تدبر در اين كتاب آسمانی در بين آحاد جامعه فراهم شود.
فرماندار كاشمر با اشاره به اينكه هر چه از دنيا و امور مادی آن فاصله بيشتری بگيريم و به خدا نزديك شويم، از آرامش مطلوبی برخوردار شده و احساس نيازمندی كمتری به دنيا خواهيم داشت، اظهار كرد: بايد همانطور كه در ماه مبارك رمضان مؤمنان توجه وافری به ترجمه قرآن كريم و برپايی جلسات تفسير دارند، اين اهتمام باید در ارتقاء معرفت قرآنی تداوم داشته باشد.
وی با بیان اینکه كارشناسان، پژوهشگران و انديشمندان اسلامی بايد به گنجينه‌های پنهان اين كتاب آسمانی دست یابند، گفت: در قرآن كريم در زمينه آسيب‌شناسی و چاره‌جويی مشكلات موجود در تربيت فرزندان، بحث در زمينه حجاب و ساده‌زيستی، به كرات آمده لذا آحاد جامعه بايد از اين خرمن معرفت خوشه چينی كنند.
captcha