کد خبر: 2572921
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶

هنر ابزار مناسبي برای انتقال مفاهيم دينی ـ اسلامی است

گروه هنر: مديركل ميراث فرهنگي استان مركزي با تأكيد بر اينكه هنر ابزار بسيار خوبی برای انتقال ارزش‌ها و مفاهيم دينی و اسلامی است، افزود: هنرمندان بايد به خوبی از اين ابزار در راستای تبليغ دين و آموزه‌های دين اسلام استفاده كنند.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، مجتبي رضواني، مدير كل ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری استان مركزی، 16 مردادماه در ديدار با استاد اسدالله رضوانی‌فر هنرمند خوشنويس اراكی، گفت: هنر خوشنويسی از هنرهای اصيل ايرانيان است كه خوشبختانه اين استان هنرمندان بسياری در اين رشته تربيت كرده است.
وي افزود: خوشنويسی آيات قرآن و كتابت آيات نورانی قرآن اقدام بسيار ارزشمندی است كه خوشبختانه در ماه مبارك رمضان شاهد هنرنمايی هنرمندان بسياری از استان در اين زمينه هستيم.
رضواني تصريح كرد: در حال حاضر بيش از هفت هزار هنرمند در رشته‌های مختلف هنری در اين استان فعاليت دارند كه ميراث فرهنگی و گردشگری اين هنرمندان را زير پوشش قرار داده است.
وي با تأكيد بر اينكه هنر ابزار بسيار خوبی برای انتقال ارزش‌ها و مفاهيم دينی و اسلامی است، افزود: هنرمندان بايد به‌خوبی از اين ابزار در راستای تبليغ دين و آموزه‌های دين اسلام استفاده كنند.
مديركل ميراث فرهنگي استان در پايان خاطرنشان كرد: هنر خوشنويسی يكی از هنرهای اصيل اسلامی است كه برگرفته شده از سيره ائمه اطهار(ع) است.
يادآور مي‌شود، استاد اسدالله رضوانی‌فر در سال 1315 در اراك متولد شده و خوشنويسی را از همان دوران كودكی آغاز كرده و در سال 65 به‌صورت رسمی در كلاس‌ انجمن هنرهای خوشنويسی ايران در اراك شركت كرده و تاكنون 22 جلد مفاتيح‌الجنان، قرآن كريم، ختم انعام و ادعيه ديگر را با خط خود خوشنويسی كرده‌ است.
لازم به ذكر است، در اين ديدار يك جلد كتاب قرآن نفيس كتابت شده توسط استاد رضوانی‌فر به موزه مفاخر اراك اهدا شد.
captcha