کد خبر: 2573171
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۸

نماز عيد فطر صبح امروز در مصلی جمعه شهرستان بابلسر برگزار شد

نماز عيد سعيد فطر به امامت حجت‌الاسلام والمسلمين طلابيان صبح امروز جمعه ساعت، 7 در مصلی جمعه شهرستان بابلسر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، به دليل حضور تعداد زيادی از امت خداجو، مومن و ولايتمدار برای برگزاری نماز پر فيض عيد سعيد فطر، به فاصله حدود يك ساعت به طور مجدد نماز عيد سعيد فطر به امامت حجت‌الاسلام والمسلمين عظيما در مصلی بابلسر برگزار خواهد شد.
حجت‌الاسلام والمسلمين عظيما در خطبه‌های نماز امروز اظهار كرد: در پايان ماه مبارك رمضان و پس از يك ماه عبادت و روزه‌داری، اسلام روز اول ماه شوّال را عيد قرار داده است؛ زيرا در اين روز، انسان‌ها به فطرت خود باز می‌گردند و متوجه عظمت خداوند متعال می‌شوند. وی با بيان اينكه در عيد فطر مسلمانان به برخی از دعاهای ماه رمضان خود جامعه عمل می‌پوشانند، گفت: عيد فطر روز جدايی از تعلقات دنيايی و هواهای نفسانی است، از طرفی عيد فطر روز تعظيم شعائر اسلامی است چرا كه گفتن ذكرهای تكبير، لا اله الا الله، الحمداله جلوه خاصی به اين روز می‌بخشد و خروج دسته دسته مردم از منازل و اجتماع آنها در مصلی‌ها برای اقامه نماز نشانه‌ای از وحدت يكپارچگی مردم است.
بنابراين گزارش صندوق‌های جمع‌آوری زكات فطريه و كفاره نيز در نقاط مختلف مصلی و آستان مقدس امامزاده ابراهيم(ع) جهت جمع‌آوری فطريه مردم مؤمن و خداجوی آماده است.
captcha