کد خبر: 2573186
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۲

نماز عيد فطر، نماد اتحاد و وحدت مسلمانان است

گروه اجتماعی: امام جمعه ايلام با بيان اينكه نماز عيد سعيد فطر شكرانه يك ماه عبوديت است كه با پيروزی انقلاب اسلامی در ايران از مهجوريت درآمد، تصريح كرد: اين مراسم مذهبی نماد اتحاد و وحدت مسلمانان است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدنقی لطفی، نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه ايلام در خطبه‌های نماز عيد سعيد فطر كه در مصلی بزرگ امام خمينی(ره) شهر ايلام جمعه، 18 مردادماه برگزار شد با بيان اينكه نماز عيد سعيد فطر، شكرانه يك ماه عبوديت است كه با پيروزی انقلاب اسلامی در ايران از مهجوريت درآمد، تصريح كرد: اين آئين مذهبی نماد اتحاد و وحدت مسلمانان است.
وی با يادآوری تلاش‌های شخصيت‌هايی مانند شهيد مفتح در برپايی اين آئين مذهبی در كشور، گفت: سرچشمه و آغاز حركت انقلاب اسلامی به بركت چنين مناسبت‌ها و اجتماعاتی بوده است.
نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه ايلام به برپايی نماز عيد سعيد فطر توسط امام رضا(ع) در مشهد مقدس در زمان مأمون اشاره كرد و گفت: امام رضا(ع) با انجام اين نماز، حقانيت امامت را ثابت كرد و مقبوليت خود را نزد مردم به خلفای جور نشان داد.
حجت‌الاسلام والمسلمين لطفی در پايان به سالروز جنگ سی و سه روزه حزب‌الله در مقابل رژيم غاصب اسرائيل اشاره و تصريح كرد: حزب‌الله با نيروی ايمان و توكل به خدا توانست رژيم تا بن دندان مسلح صهيونيستی را شكست دهد.
captcha