کد خبر: 2573220
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۷

لزوم ارتقای معرفت دينی برای مقابله با رواج افكار انحرافی بين مسلمانان

گروه اجتماعی: امام‌جمعه رشت با اشاره به رواج افكار انحرافی بين مسلمانان و بدنام‌شدن اسلام، به كاهش معرفت دينی در عصر حاضر اشاره كرد و گفت: دشمن‌شناسی در كشورهای اسلامی كم‌رنگ شده و مسلمانان دوست و دشمن را نمی‌شناسند، بنابراين ارتقای معرقت دينی امری ضروری و نياز همه مسلمانان است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، آيت‌الله زين‌العابدين قربانی، امام‌جمعه شهرستان رشت امروز، 18 مردادماه در خطبه‌های نماز عيد فطر با بيان اينكه مسلمانان بايد در مسير دشمن‌شناسی پيامبر(ص) و ائمه(ع) حركت كنند، رمضان را ماه آگاهی مسلمانان دانست و اظهار كرد: مسلمانان با داشتن فرهنگ عظيم اسلامی بايد در راس امور باشند؛ اتحاد مسلمانان سبب تغيير سرنوشت جهان می‌شود زيرا مسلمانان با داشتن سرمايه عظيم معنوی و مادی می‌توانند دنيا را هدايت كنند.
وی با اشاره به اين مطلب كه ماه رمضان سعادتمندی جامعه را تامين می‌كند، اين سعادتمندی و خوشبختی جامعه را آرزوی انسان با فضيلت دانست و افزود: انسان با فضيلت می‌خواهد تمام مردم زندگی آبرومندی داشته باشند و نسبت به مشكلات آنها بی‌تفاوت نيست؛ در واقع سعادتمندی و بهره‌مندی همه مردم از زندگی آبرومندانه، دو آرزوی بزرگ و مهم انسان‌های با فضيلت است.
امام‌جمعه رشت فلسفه روزه‌داری را قانع‌بودن مسلمان نسبت به حق خود خواند و با بيان اينكه روزه انسان را از تعرض به حقوق ديگران باز می‌دارد، به سوره اعلی و شمس نماز عيد فطر اشاره و اضافه كرد: انسان رستگار و خوشبخت كسی است كه توانسته نفس خويش را تزكيه نمايد؛ لذا انسان با اصلاح و تزكيه نفس از آلودگی‌ها زكات می‌تواند به رستگاری نائل بيايد؛ البته پرداخت زكات مال از امور سفارش شده قرآن برای دستيابی به رستگاری است؛ اگر می خواهيم سعادتمند باشيم، بايد با پرداخت زكات از فقرا دستگيری كنيم.
آيت‌الله قربانی عيد فطر را رسيدن به سعادتمندی با دستگيری از فقرا و نيازمندان جامعه دانست و زكات فطره را مصداق آن معرفی كرد و گفت: با توجه به پشت سر گذاشتن ايام ماه مبارك رمضان و نيز پرداخت شدن زكات توسط مؤمنين، امروز عيد رسيدن به سعادتمندی و رستگاری است؛ احداث پل و مدرسه، ساخت حوزه علمی و پرداخت بدهی زندانيان از جمله مصارف زكات فطره است.
وی با اشاره به رواج افكار انحرافی بين مسلمانان، به كاهش معرفت دينی در عصر حاضر اشاره و تصريح كرد: دشمن‌شناسی در كشورهای اسلامی كم‌رنگ شده و مسلمانان دوست و دشمن را نمی‌شناسند؛ افكار انحرافی چهره اسلام را در دنيا خدشه‌دار می‌كند زيرا با نام اسلام اعمال قبيحی از جمله ترور، آدم‌كشی و برداركشی در جامعه اسلامی رخ می‌دهد؛ ارتقای معرقت دينی امری ضروری و نياز همه مسلمانان است.
آيت‌الله قربانی با تاكيد بر اينكه مردم‌سالاری دينی با پيروزی انقلاب اسلامی در كشور حاكم شد و ايران از حركت‌های غير اسلامی فاصله دارد، به اهداف شوم دشمنان در تبديل حكومت اسلامی به حكومت سكولاريستی در مصر اشاره كرد و متذكر شد: جهان استكبار سعی در جلوگيری از گسترش دين اسلام دارد؛ رسانه‌های غربی از شرايط منطقه نهايت بهره‌برداری را بر ضد اسلام می‌كنند و اسلام را در جهان دين خشونت و تروريسم معرفی كرده و تبليغ می‌كنند كه نبايد اسلام در جهان گسترش يابد.
نماينده ولی فقيه در گيلان علت سقوط دولت مرسی را پيش فرض غلط مردم در مورد اسلام دانست و به عملكرد بد اخوان‌المسلمين در طول يك سال اخير اشاره و بيان كرد: اخوان‌المسلمين می‌خواهد اسلام خشن را در جامعه حاكم كند؛ لذا مردم مصر، سكولارها را بر اسلام‌گراها ترجيح دادند.
امام‌جمعه رشت با اشاره به رابطه مستقيم بسياری از كشورهای اسلامی منطقه با رژيم صهيونيستی، عنوان كرد: سران بعضی از كشورهای اسلامی با رژيم صهيونيستی رابطه دوستانه دارند؛ لذا در محافل بين‌المللی به نفع ايران و سوريه و مصر سخن نمی‌گويند؛ مسلمانان بايد در حد معقول با دشمنان رابطه داشته باشند و دشمنان اصلی را خويش بشناسند و بدانند كه آمريكا و اسرائيل و اتحاديه اروپا دشمنان حقيقی آنها هستند.
captcha