کد خبر: 2573599
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۷

اجرای طرح «شميم بهشت» در مؤسسه امام محمدباقر(ع) مهاجران

گروه فعاليت‌های قرآنی: مدير مؤسسه قرآن امام محمدباقر(ع) مهاجران از اجرای طرح قرآنی شميم بهشت در اين مؤسسه خبر داد.

حجت‌الاسلام امرايی، مدير مؤسسه قرآن امام محمد باقر(ع) مهاجران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) شعبه مركزی، گفت: طرح قرآنی شميم بهشت از مهرماه سال‌جاری آغازمی‌شود و تا ارديبهشت سال آينده ادامه دارد.
وی با بيان اينكه طرح قرآنی شميم بهشت در راستای حفظ قرآن و آشنايی هرچه بيشتر نونهالان با آموزه‌ها و احكام دين مبين اسلام برگزار می‌‌شود، اظهار كرد: اين طرح ويژه كودكان در گروه سنی 4 تا 6 سال برگزار می‌شود و ثبت‌نام از علاقمندان آغاز شده است.
حجت‌الاسلام امرايی در ادامه برگزاری دوره‌های روخوانی و روانخوانی در 5 سطح و برگزاری دوره‌های ترجمه و مفاهيم قرآن كريم در 4 سطح را از ديگر فعاليت‌های مؤسسه امام محمد باقر(ع) برشمرد.
اين مقام مسئول در پايان با اشاره به اينكه در حال حاضر بيش از 100 نفر در دوره‌ها و طرح‌های مختلف برگزار شده از سوی مؤسسه امام محمدباقر(ع) مشاركت دارند، خاطرنشان كرد: مراسم جزء‌خوانی و دوره‌های ختم قرآن كريم نيز در اين مؤسسه برگزار می‌شود.
captcha