کد خبر: 2574299
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۰

اصلاح‌طلبی مترادف با فتنه نيست

عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم و امام‌جمعه موقت تهران گفت: اگرچه فتنه‌گران پس از انتخابات سال ۸۸، كشور را با مشكلات زيای روبرو كردند ولی ذكر اين نكته ضروری است كه اصلاح‌طلبی را مترادف با فتنه نمی‌دانيم.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، آيت‌‌الله سيداحمد خاتمی، عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم و امام‌جمعه موقت تهران عصر دوشنبه، 21 مردادماه در آئين افتتاحيه نشست تخصصی بيستمين دوره طرح تقويت مبانی اعتقادی و شبهه‌زدايی دينی در دانشگاه شهركرد با موضوع سبك زندگی اسلامی در تعامل و معاشرت صاحبان سلايق سياسی، اظهار كرد: وجود سلايق مختلف در كشور امری طبيعی است ولی مهم آن است اين سلايق را مديريت كرده و از نظرات مخالف در راستای اهداف بلند ملت استفاده كرد.
وی با برشمردن آسيب‌های موجود در برخورد با سلايق سياسی مختلف كشور، از افراط و تفريط به عنوان آسيب‌های تحزب و برخورد با نظرات مخالف ياد و اضافه كرد: در عرصه اصلاح‌طلبی، برخی نظرات خود را وحی منزل می‌دانند و در عرصه اصول‌گرايی نيز كسانی دايره اصول‌گرايی را محدود كرده و آن را منحصر به خود می‌دانند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم از كم‌تحملی در شنيدن صدای مخالف به عناون ديگر آسيب و مشكل موجود در برخورد با سلايق مختلف ياد كرد و ادامه داد: بايد اجازه داد، مخالف حرف خود را بيان كند و اگر حرف‌های مخالفان بيان شود، می‌توان كشور را به سمت پيشرفت هدايت كرد.
خاتمی در ادامه از طرح شعارهای زيبا و عمل نكردن به آن به عنوان ديگر آسيب در عرصه برخورد با نطرات مخالف ياد و اضافه كرد: برخی در كشور از نردبان شعارهای زيبا بالا رفتند ولی شعارها و وعده‌های خود را به كلی فراموش كردند.
عضو هيئت ‌رئيسه مجلس خبرگان رهبری همچنين، از اصول را فدای فروع كردن به عنوان ديگر آسيب اين بخش ياد كرد و گفت: حضور حداكثری مردم در انتخابات، اصل مهم اين انتخابات بود كه رهبری نيز بر اين اصل تأكيد داشتند ولی اصول‌گرايان در انتخابات رياست جمهوری گذشته، اين مهم را فراموش كردند.
وی در پايان سخنان خود از استفاده ابزاری از مقدسات به عنوان نقص در سلايق مختلف كشور ياد كرد و گفت: منبر، محراب و مسجد مقدس است و نبايد از اين موارد برای معرفی حزب، گروه يا جناح خاص استفاده كرد و استفاده ابزاری از اين موارد بيماری است.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم در ادامه تصريح كرد: در فتنه ۸۸ برخی از نام امام خمينی(ره) استفاده كرده و از آرمان‌های انقلاب و امام استفاده ابزاری كردند.
بيستمين دوره طرح تقويت مبانی اعتقادی و شبهه‌زدايی دينی با رويكرد سبك زندگی اسلامی با حضور انديشمندان دينی از روز 21 مردادماه به مدت يك ماه در دانشگاه شهركرد و مصلای امام خمينی(ره) اين شهر و مراكز شهرستان‌های چهارمحال وبختياری برگزار می‌شود.
تحكيم پايه‌های خانواده با سبك زندگی اسلامی، عوامل تأثيرگذار بر استحكام خانواده در سبك زندگی اسلامی، سبك زندگی اسلامی در تعامل و معاشرت صاحبان سلايق و گروه‌های فعال سياسی با يكديگر، رابطه بين سبك زندگی اسلامی و سبك زندگی بر اساس آداب و رسوم، حق‌الناس و رعايت اموال عمومی در سبك زندگی اسلامی، جايگاه تعليم و تربيت در سبك زندگی اسلامی و اهميت ازدواج، خانواده و تكثير نسل در سبك زندگی اسلامی از موضوعات اين برنامه يك‌ماهه است.
captcha