حجتالاسلام محمدرضا شفيعي، مسئول دارالقرآن تبليغات اسلامي استان مركزي در گفتوگو با خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنات) شعبه مركزي، گفت: هدف از انعقاد اين تفاهم نامه آموزش تخصصي قرآن کريم در دو رشته قرائت و حفظ قرآن در بين بسيجيان حلقههاي صالحين و تعامل و استفاده از ظرفيت و استعدادهاي قرآني استان است.
وي افزود: آمادهسازي زيرساختهاي فرهنگي و آموزشي جهت فراگيران قرآني، شناسايي متربيان مستعد جهت شرکت در دوره تربيت معلم قرآن کريم و معرفي به دارالقرآن اداره کل، جذب و ساماندهي قرآنآموزان مؤسسات قرآني وابسته به اداره کل تبليغات اسلامي استان در حلقههاي صالحين با همکاري دو نهاد و هزينه حقالزحمه مربيان و آزمونهاي پاياني از جمله تعهدات پذيرفته شده از سوي سپاه روحالله استان مرکزي در اين تفاهمنامه است.
حجتالاسلام شفيعي اظهار کرد: برگزاري دورههاي آموزشي قرآني بر اساس اعلام کتبي معاونت تعليم و تربيت بسيج، اجراي دوره تخصصي تربيت معلم قرآن در رشته قرائت و حفظ با استفاده از اساتيد مجرب و مجاز براي شهرستانها، برگزاري دورههاي آموزش عمومي، متوسطه و تخصصي ويژه سرگروههاي شجره طيبه صالحين با همکاري مؤسسات قرآني در شهرستانها و تهيه امکانات، فضا، مکان و محتواي آموزشي از جمله تعهدات پذيرفته شده در اين تفاهمنامه از سوي اداره کل تبليغات اسلامي استان مرکزي استان مرکزي در اين تفاهمنامه است.
کارشناس امور قرآني اداره کل تبليغات اسلامي استان در پايان ابراز كرد: در اين تفاهمنامه دارالقرآن تبليغات اسلامي و معاونت تعليم و تربيت سپاح روحالله استان مرکزي متولي پيگيري امور قرآني از سوي دو نهاد در اين تفاهمنامه هستند و صدور گواهينامه دورههاي عمومي، متوسط و تخصصي در استان مرکزي با امضاي مشترک دارالقرآن اداره کل و معاونت تعليم و تربيت بسيج سپاه روحالله استان صورت گيرد و صدور گواهينامههاي دوره تربيت معلم قرآن بر عهده سازمان دارالقرآن الکريم کشور است.