کد خبر: 2574810
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۰

اصحاب رسانه؛ پاسداران مرزهای فرهنگی كشور

گروه اجتماعی: معاون سياسی و امنيتی استاندار آذربايجان شرقی با بيان اينكه اصحاب رسانه حق بزرگی بر گردن ملت ايران دارند، افزود: اصحاب رسانه را بايد پاسداران واقعی از مرزهای فرهنگی كشور تلقی كنيم.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، محمدعلی نصرتی، معاون سياسی و امنيتی استاندار آذربایجان شرقی امروز، 22 مردادماه در آيين تجليل از خبرنگاران استان اظهار كرد: خبرنگاران رسالت خود را در مقاطع مختلف تاريخ انقلاب اسلامی و در شرايط متفاوت به نيكی ادا كرده‌اند و نقش خبرنگاران و مطبوعات در پيروزی انقلاب بسيار مهم بود به شکلی که اصحاب رسانه را بايد پاسداران واقعی از مرزهای فرهنگی كشور تلقی كنيم.
نصرتی به نقش بی‌بديل خبرنگاران در طی هشت سال دفاع مقدس اشاره كرد و گفت: اصحاب رسانه در دوران جنگ تحميلی جانفشانی‌ها و نقش‌آفرينی‌ها كرده و رشادت‌های رزمندگان اسلام و پيروزی‌های آنها را به گوش جهانيان رساندند.
نصرتی ادامه داد: در شرايط كنونی كشور نقش خبرنگاران به‌ويژه در مقابله با جنگ نرم بسيار حساس می‌باشد.
وی يادآور شد: ويژگی اصلی خبرنگاران ما داشتن ايمان است در حالی كه خبرنگاران غرب علی‌رغم اينكه به پيشرفته‌ترين تجهيزات رسانه‌ای مجهز هستند يك گام از خبرنگاران ما عقب‌تر هستند.
معاون سياسی و امنيتی استاندار، اعتماد عمومی و سرمايه مردمی را اصلی‌ترين داشته رسانه‌های ايران اسلامی عنوان كرد.
captcha