کد خبر: 2575121
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۵

كلاس آموزشی احكام و عقايد اسلامی در ياسوج برگزار می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی‌: مدير روابط عمومی اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه و بويراحمد گفت: احكام و عقايد اسلامی، فيلمبرداری و عكاسی، روخوانی و روانخوانی قرآن در دوره اوقات ‌فراغت تابستان برای نوجوانان و جوانان به‌صورت رايگان در طول سال در مساجد یاسوج آموزش داده می‌شود.

كرامت خداپرست، مدير روابط عمومی اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه و بويراحمد در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، گفت: بيش از 600 نفر از اعضای كانون‌های فرهنگی ـ هنری اين استان در شهرستان‌های كهگيلويه، چرام و لنده در آزمون پايانی طرح قرآنی 1447 شركت كردند.
وی اظهار كرد: اين افراد در حدود 120 كانون فرهنگی ـ هنری فعال اين شهرستان‌ها در طرح قرآنی 1447 فعاليت داشتند كه پس از اتمام كلاس‌ها در آزمون سراسری اين طرح شركت كردند.
مدير روابط عمومی اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه و بويراحمد بيان كرد: طرح 1447 با محوريت حفظ و روانخوانی جزء 29 قرآن كريم از ابتدای تير امسال تا پايان ماه مبارك رمضان در دوره 45 روزه توسط اساتيد مربوطه در مساجد تدريس شد كه بر اساس توافقنامه طرح اوقات فراغت اعضای حاضر در كلاس‌ها در اردوی تفريحی يك روزه شركت می‌کنند.
خداپرست ابراز كرد: علاوه بر طرح قرآنی 1447 كلاس‌های هنری و آموزشی از قبيل آموزش خوشنويسی، احكام و عقايد اسلامی، فيلمبرداری و عكاسی، روخوانی و روانخوانی قرآن و كلاس‌های ورزشی در دوره اوقات فراغت تابستانه برای نوجوانان و جوانان به‌صورت رايگان در طول سال در مساجد آموزش داده می‌شود.
captcha