کد خبر: 2575349
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۹

برپایی كارگاه آموزشی نقد وهابيت و سلفی‌گری در اروميه

گروه سياسی: كارگاه آموزشی با موضوع نقد وهابيت و سلفی‌گری امروز، 22 مردادماه با حضور 100 نفر از روحانيان و مبلغان دينی در شهرستان اروميه برپا شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، كارگاه آموزشی تخصصی با موضوع نقد وهابيت و سلفی‌گری ويژه روحانيان و علمای شهرستان اروميه صبح امروز، 23 مردادماه در محل مسجد حاجی خان اداره‌كل تبليغات اسلامی با حضور 100 نفر از روحانيان و با سخنرانی حجت‌الاسلام حسينی قزوينی، از مدرسان برجسته حوزوی برگزار شد.
حجت‌الاسلام حسينی در اين كارگاه آموزشی يك روزه، با اشاره به پيدايش فرقه وهابيت و نقش غرب به‌ویژه انگليس در شكل‌گيری اين فرقه و اعتقادات آنان به نقد اين موضوع پرداخت و افزود: غربی‌ها به راحتی و با در دست داشتن وهابيون به خواسته‌های خود از جمله تفرقه بين مسلمانان دست می‌يابند.
وی عنوان کرد: دنيای اسلام اعم از شيعه و سنی بايد با حفظ وحدت با محوريت اسلام مقابل دسيسه‌ها و توطئه‌های شوم اين فرقه ايستاده و مانع رشد اين اسلام آمريكايی كه آنان تبليغ می‌كنند شوند.
وی ادامه داد: دشمنان دين مبين اسلام به دستور اربابان غربی خود به‌صورت شبانه‌روزی با استفاده از امواج ماهواره‌ای به‌دنبال شبهه‌افكنی در اعتقادات راستين و باورهای دينی مسلمين و در نتيجه ايجاد تفرقه و انشقاق مسلمانان هستند.
اين مدرس حوزی خاطرنشان كرد: آنان در طول تاريخ به قدرت اسلام و ايمان راسخ پيروان اين دين آسمانی پی برده و تنها راه مقابله با آن و گسترش روزافزون اين دين بين مردم سرخورده از نظام سرمايه‌داری و مادی‌گرای غربی را تراشيدن فرقه‌های ضددينی و من درآوردی دانسته‌اند.
captcha