کد خبر: 2575551
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۱

جلوگيری از ناهنجاری با محبت به فرزندان محقق می‌شود/ محبت؛ مهم‌ترین ابزار تربیت

گروه اجتماعی: مدرس حوزه و دانشگاه با تأکید بر لزوم حفظ محبت مستمر نسبت به فرزندان، محبت را مهم‌ترین ابزار تربیت دانست و گفت: محبت والدين نسبت به فرزندان مهم‌ترين عامل جلوگيری از بزه‌كاری و ناهنجاری آنان در جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسين دهنوی، مدرس حوزه و دانشگاه شامگاه چهارشنبه، 23 مردادماه در طرح تقويت مبانی اعتقادی در مصلای شهركرد، به تشريح مسائل خانواده و تربيت فرزندان در دين مبين اسلام پرداخت و اظهار كرد: اولين گام در تربيت فرزندان شناخت صحيح و منطقی از شخصيت وجودی فرزندان است.
وی با بيان اينكه كودكان روح لطيف و ساده دارند، تصريح كرد: پدر و مادر در زمان ارتباط با فرزند بايد روح بزرگسالانه خود را كنار بگذارند و همانند كودكان خود در قالب كودكانه با آن‌ها رفتار كنند.
حجت‌الاسلام دهنوی شناخت نياز كودكان را مهم بيان كرد و افزود: اگر پدر و مادر نتواند نياز كودك خود را بشناسد به يقین نمی‌تواند انتظارت و درخواست او را برطرف كنند؛ بنابراين شناخت كودك در اولويت كارهای والدين است.
وی شناخت نيازهای كودكان و تربيت آن را دو مقوله پيوسته به هم دانست و تصريح كرد: اگر والدين توانستند نيازهای كودك را به‌درستی بشناسند و آن‌ها را برطرف كنند به يقيين در تربيت آنان نيز موفق خواهند بود.
اين مدرس دانشگاه مهم‌ترين ابزار تربيت فرزند را محبت عنوان و خاطرنشان كرد: با محبت والدين است كه فرزندان ما آرام، متدين و اطاعت‌پذير تربیت خواهند شد و اين موضوع مهم در سيره اهل بيت(ع) به عينه ديده و تأكيد شده است.
وی يكی از راه‌های ابراز محبت به فرزندان را بوسيدن آن‌ها بيان كرد و افزود: بوسيدن فرزندان توسط والدين اوج محبت و علاقه آن‌ها را نشان می‌دهد و در روايات ما آمده به ازای هر بوسه فرزند درجه‌ای در بهشت به والدين عطا خواهد شد.
حجت‌الاسلام دهنوی بر حفظ محبت مستمر نسبت به فرزندان تأكيد كرد و گفت: مهم‌ترين عامل جلوگيری از بذهكاری و ناهنجاری فرزندان در جامعه محبت والدين نسبت به آن‌ها است.
وی بازی و شينطنت را نياز كودك دانست و تصريح كرد: بازی و شيطنت يكی از مهم‌ترين نيازهای فرزند است كه باواسطه آن عقل و فهم او كامل خواهد شد و به ارتقای فكری می‌رسد.
حجت‌الاسلام دهنوی به بيان يكی ديگر از نيازهای كودكان پرداخت و خاطرنشان كرد: توجه به كودكان و درك موقعيت سنی آن‌ها بسيار مهم است؛ چرا كه اگر شما در اين سن نسبت به آن‌ها بی‌توجه باشید در آينده به ديگران وابسته می‌شود.
وی حضور كودكان در محافل مذهبی را ضروری و لازم دانست و تصريح كرد: بچه‌ها بايد در اين محافل حضور پيدا كنند و با آموزهای دينی آشنا شوند اما با حفظ تعادل و رعايت موقعيت آن‌ها؛ چراكه رسالت كودكان بازی و تفريح است.
captcha