کد خبر: 2575979
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۰

كشتار مسلمانان و جنگ داخلی مصر حاصل برنامه‌ريزی دقيق غرب و استعمار است

گروه سياسی: امام‌ جمعه موقت رشت به كشتار مسلمانان منطقه اشاره كرد و با بيان اينكه كشتار مردم مصر، حاصل برنامه‌ريزی دقيق غرب و استعمار است، گفت: وقوع جنگ داخلی در مصر در حال شكل‌گيری است و قتل عام مردم توسط ارتش مصر تاكنون سابقه نداشته است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، حجت‌الاسلام والمسلمين شفيعی‌زاده، امام ‌جمعه موقت شهرستان رشت روز گذشته، 25 مردادماه در خطبه‌های نمازجمعه با اشاره به اينكه تمام نهادها و گروه‌های سياسی بايد زمينه را برای خلق حماسه اقتصادی آماده كنند، افزود: در اين راه نيازمند حمايت و پشتيبانی مردمی نيز هستيم.
وی ادامه داد: يكی از كارهای مهمی كه برای خلق حماسه سياسی به آن نياز داريم، افزايش كيفيت محصولات داخلی و بهبود وضعيت مصرفی اين كالاهاست؛ تمام كالای لوكس كه جنبه غيرضروری دارند بايد ممنوع‌الورود شوند؛ يكی از كالاهای غيرضروری كه اين روزها شاهد ورود آن به كشور هستيم، خودروهای چند ميلياردی است كه هيچ نيازی برای استفاده از آن در داخل كشور ديده نمی‌شود.
حجت‌الاسلام شفيعی‌زاده با اشاره به عيد سعيد فطر در هفته گذشته، خاطرنشان كرد: ماه رمضان امسال نسبت به سال‌های گذشته با شور و نشاط بيشتری سپری شد و بر طبق آمار، حضور مردم در مراسمات اين ماه، بخصوص مراسمات شبهای قدر بسيار پررنگتر بوده است؛ يكی از جنبه‌های شور و نشاط كه در انتهای ماه رمضان به وقوع پيوست، نماز باشكوه عيد سعيد فطر بود.
وی ادامه داد: در سال‌های گذشته امكان انعكاس شور و نشاط مردم و حضور چشمگير آنها در نماز عيد فطر وجود نداشت؛ اما به لطف خدا و ياری آيت‌الله قربانی اين مهم طی چند سال گذشته رونق خوبی بخود گرفته است؛ طبق آمار بدست آمده، استان گيلان جزء چند استان معدودی بود كه توانست نماز عيد فطر را با آن شكوه و عظمت در خيابان برگزار كند كه در اينجا برخود لازم می‌دانم از تمام دست اندركاران برگزاری اين نماز پرفضيلت تقدير و تشكر بعمل آورم.
وی ضمن اشاره به مشكلات شهرداری و وضعيت شورا طی مسائل سال گذشته، تصريح كرد: يكی از دغدغه‌های اصلی ما در سطح شهری، وضعيت نابسامان شورای شهر و عدم وجود متصدی برای رفع نيازهای مردم است؛ شورای شهر در سال گذشته باطل شد اما از مسئولان برگزاری انتخابات انتظار می‌رفت كه طی دوران بعد از باطل شدن شورا، افراد جديد را معرفی و جايگزين كنند؛ در ميان اعضای شورای شهر قبلی، عده‌ای منافع فردی را بر منافع مردم ترجيح دادند كه كار بسيار ناپسندی بود اما از مسئولان انتظار داريم كه كارهای شورای شهر را هرچه سريعتر پيگيری كنند تا كارها براساس روال عادی صورت بگيرد.
امام‌جمعه موقت رشت با اشاره به انتخاب محمدباقر نوبخت به عنوان معاون برنامه‌ريزی و سرپرستی نيروی انسانی رئيس جمهور، خاطرنشان كرد: مردمان هر استانی علاقه دارند كه در طی تشكيل كابينه يك دولت، يكی از افراد استان خودشان نيز در كابينه مسئوليتی را بر عهده بگيرد؛ جای خوشحالی دارد كه دكتر نوبخت به عنوان يك گيلانی اين مسئوليت مهم را برعهده گرفته اند؛ اميدوار هستيم آقای نوبخت نسبت به گيلان، نگاه ويژه‌ای داشته باشند.
وی ادامه داد: مقصود از نگاه ويژه، تبعيض و حق‌كشی نيست بلكه منظور همسان‌سازی وضعيت صنعت، سرمايه‌گذاری و اشتغال استان گيلان با ساير استان‌هاست؛ وضعيت بيكاری در گيلان بسيار بدتر از ديگر استان‌هاست و در بحث كشاورزی نيز با وضعيت خوبی روبرو نيستيم؛ زيرساخت‌های صنعتی سال‌های گذشته روند رشد خوبی را نداشته‌اند كه اميدواريم به همت دولت جديد و حضور نماينده گيلان در كابينه رياست جمهوری، اين مشكلات به مرور زمان بهبود پيدا كنند.
حجت‌الاسلام شفيعی‌زاده با اشاره به برخی ناهنجاری‌ها در سطح استان و شهر رشت، افزود: برخی ناهنجاری‌ها مانند وضعيت نامناسب پوشش در سطح شهر مشاهده می‌شود كه در خور شان يك جامعه اسلامی نيست؛ برای رفع اين مشكلات برنامه‌های خوبی سازماندهی شده است؛ ستاد امر به معروف و نهی از منكر يكی از نهادهايی است كه فعاليت خود را در سطح شهر و استان آغاز كرده است؛ برای اين منظور گروه‌هايی چند نفره در هر خيابان مستقر هستند و در بحث تذكر لسانی و اينكه مسائل شرعی و اسلامی را متذكر شوند همكاری می‌كنند.
وی ضمن تاكيد بر لزوم اجرای امر به معروف و نهی از منكر در سطح جامعه، متذكر شد: از مردم متدين استان می‌خواهم تا در اين فريضه الهی كه همانند نماز و روزه واجب است، با اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منكر همكاری لازم را داشته باشند تا اين معضل گريبانگير از سطح جامعه برداشته شود.
وی با اشاره به سالروز بازگشت آزادگان به ميهن اسلامی، خاطرنشان كرد: بايد قدر عزيزانی را كه در اسارت بوده‌اند داشته باشيم چراكه اين فداكاران ضمن تحمل شكنجه‌های روحی و جسمی فراوانی كه بر آنها وارد آمده، آرمان‌های امام و انقلاب را نيز در خاك بيگانه بخوبی حفظ كرده‌اند.
امام‌جمعه موقت رشت با اشاره به روز جهانی مسجد در هفته آينده، تصريح كرد: مسجد مهمترين پايگاه عقيدتی، سياسی و دينی است كه می‌تواند نيازهای مردم را در بعد معرفتی و عملی بخوبی پاسخ دهد؛ بنا بر سخنان رهبر معظم انقلاب درباره مسجد توجه به برخی نكات در اين زمينه لازم است؛ يكی از اين نكات، زيبايی و محكم‌بودن بنای مسجد است؛ مردم بايد در مسجد احساس آرامش داشته باشند، امكانات مسجد از قبيل فرش مناسب، روشنايی و سرويس‌های بهداشتی بايد تا حد لازم مهيا باشد، حضور يك روحانی عالم و برجسته از نكاتی است كه در مسائل پيرامون بحث مساجد بايد بر آن دقت كرد زيرا اگر روحانی مسجد تخصص نداشته باشد، در زمينه پاسخگويی به مشكلات مردم با مشكل مواجه هستيم.
حجت‌الاسلام شفيعی‌زاده با اشاره به وضعيت نابسامان منطقه، به كشتار مسلمانان در كشورهای مصر، سوريه، لبنان، عراق و بحرين اشاره كرد و با بيان اينكه كشتار مردم مصر، حاصل برنامه‌ريزی دقيق غرب و استعمار است، يادآور شد: وقوع جنگ داخلی در مصر در حال شكل‌گيری است و قتل عام مردم توسط ارتش مصر تاكنون سابقه نداشته است؛ ارتش مصر از طرفی خود را همراه با مردم می‌داند اما در عمل با تمام توان خود مردم را به قتل می‌رساند؛ اين مسئله در بين كشورهای اسلامی يك اتفاق جديد است؛ مطبوعات و رسانه‌های جهانی هيچ عكس‌العملی در اين زمينه نشان نمی‌دهند.
وی افزود: در فتنه سال 88، تعداد 6 الی 8 نفر كشته شدند كه عاملين آن نيز نيروهای فتنه بودند؛ امروز ما در كشور مصر شاهد كشته شدن هزاران نفر از مردم بی‌گناه هستيم كه توسط مسلمانان ديگر به قتل می‌رسند؛ مسلمان‌كشی به دست مسلمان، نقشه شوم دشمنان غربی است.
وی با اشاره به كسب رای اعتماد وزيران از جانب مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان كرد: در 24 خرداد مردم به تكليف خود عمل كردند و در 24 مرداد نيز نمايندگان مردم دين خود را ادا كردند و به لطف خدا كابينه رياست جمهوری شكل گرفت؛ از هم‌اكنون كارهای اجرايی دولت آغاز می‌شود و مسئولان دولتی بايد بدانند كه مردم وظيفه خود را انجام داده‌اند و اكنون وظيفه دولت است تا برای بهبود وضعيت معيشتی مردم قدم بردارد.
امام‌جمعه موقت رشت با اشاره به مشكلات موجود، ادامه داد: بحث بيكاری جوانان از جمله مشكلات مهمی است كه بايد بطور جدی به آن رسيدگی شود؛ بحث تورم در ماههای گذشته وضعيت خوبی نداشته است؛ طی ايام بعد از انتخابات نرخ رشد تورم صعود نداشته است و در اكثر بخش‌ها حالت سكون بخود گرفته است كه دولت بايد ضمن ثابت نگه داشتن آن، در جهت كاهش آن نيز اقداماتی را انجام دهد؛ اقتصاد و معيشت مردم وضعيت نرمالی ندارد و مردم تحمل مشكلات و گرانی‌های بيش از اين را ندارند.
وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در حل مشكلات جاری كشور، تصريح كرد: به رسانه‌ها متذكر ميشوم كه مسئولان را دلسرد نكنند و مسائل حاشيه‌ای را پررنگ نكنند.
captcha