کد خبر: 2576299
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۲

مديركل زندان‌های خراسان جنوبی از خبرنگار افتخاری ايكنا تجليل كرد

مديركل زندان‌های خراسان جنوبی به مناسبت روز خبرنگار از خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) تجليل كرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) از سوی محمدعلی اربابی، مديركل زندان‌های استان خراسان جنوبی تقدير و تجليل شد.
در لوح تقديری كه به امضای مديركل زندان‌های استان خراسان جنوبی رسيده، آمده است: خبرنگار محترم خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، خانم راحله دهقان! ضمن عرض تبريك به مناسبت فرارسيدن روز خبرنگار و سالروز شهادت شهيد محمود صارمی، از اينكه در راه حقيقت و رسالت خطير سترگ آگاهی‌بخشی به مردم از طريق اطلاعات دقيق و وثيق به تصور عينی از واقعيت تلاش كرده‌ايد و در راه دستيابی به اطلاعات حقيقی و موثق همسو با وجدان اخلاقی و شرافت حرفه‌ای با رعايت احترام به حق فردی حفظ حريم و اسرار خصوصی و شئون انسانی اهتمام ورزيده‌ايد، تشكر و به پاس صداقت و امانتداری شما در انعكاس اخبار اداره‌كل زندان‌های خراسان جنوبی و تلاش در جهت ارتقای اهداف اين اداره‌كل، اين لوح سپاس تقديم حضورتان می‌شود.
در پايان پيام مديركل زندان‌های خراسان جنوبی آمده است: از ايزد منان برای شما و همه مجاهدان و تلاشگران اين عرصه، توفيق و سربلندی را تقاضا دارم.
captcha