کد خبر: 2576359
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۰

خدمت به محرومان در تفكر بسيجی ميسر می‌شود

فرمانده بسيج سپاه ناحيه شيروان گفت: خدمت به محرومان را فقط در بسيج و تفكر بسيجی می‌توان يافت.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، سرهنگ پاسدار علی‌محمد محمدی، فرمانده بسيج سپاه ناحيه شيروان در همايش دومين مرحله اعزام بسيجيان به اردوهای جهادی هجرت 3 شهرستان شيروان گفت: سابقه اردوهای جهادی برهمه دوستان روشن و مبرهن است و در عرصه‌های محروميت‌زدايی در جای جای كشور و نقاط محروم تأثير به سزايی داشته است.
وی ضمن تقدير و تشكر از حضور تمامی بسيجيان در اردوی جهادی، افزود: حضور در مدارس و روستاهای محروم و تمام عرصه‌های محروميت‌زدايی بركسی پوشيده نيست و در فصل تفريح خيلی‌ها به تفريح و گردش می‌پردازند ولی گردش و تفريح شما خدمت به محرومان است.
محمدی بيان كرد: جمعی به اين تشخيص رسيده‌اند كه رفتن به روستا و خدمت به محرومان شهرستان را فقط در بسيج و تفكر بسيجی می‌توان يافت. شما بسيجيان در شش عرصه عمرانی، آموزشی، فرهنگی مذهبی، محروميت‌زدايی، بهداشتی و ورزشی به فعاليت خواهيد پرداخت.
وی در ادامه ساخت و تكميل مساجد روستاهای محروم، كمك به تكميل مدارس، ساخت خانه محرومين جهت مددجويان كميته امداد امام(ره)، ساخت خانه عالم جهت روحانيون و كمك به عمران و آبادانی روستاها را از اولويت‌های بخش عمرانی و رفع نيازهای آموزشی مورد غفلت قرار گرفته شده، آموزش‌های درسی و تقويت درسی، آموزش خانواده، آموزش مهارت‌های زندگی و آموزش پيشگيری از اعتياد و مشاوره خانوادگی را در بخش آموزشی را از جمله اولويت‌های اردوهای جهادی برشمرد.
اين مقام مسئول ديگر فعاليت‌های اين اردوی جهادی را فرهنگ كار و تلاش، پيام فرهنگ‌سازی كار و تلاش در روستاها، ايجاد نمايشگاه‌های خدمات بسيج نظام مقدس جمهوری اسلامی، برگزاری يادواره‌های شهدا، برگزاری مراسم ادعيه و مراسم‌های معنوی و اقامه نماز جماعت را در بخش فرهنگی و مذهبی و كمك به جمع‌آوری محصولات كشاورزی و جمع‌آوری و توزيع بسته‌های غذايی را در بخش محروميت‌زدايی و ويزيت و توزيع رايگان دارو را در بخش بهداشتی، برگزاری برنامه‌ها و مسابقات ورزشی را در عرصه ورزش برشمرد.
وی در پايان حضور بسيجيان را در اردوهای جهادی به عنوان لبيك به پيام مقام معظم رهبری در حماسه اقتصادی مطرح و از خداوند متعال درخواست كرد كه قدم‌های بسيجيان شركت كننده در اين طرح پرخير و بركت را در پرونده آنان ثبت كند.
وحيد قويدل، مسئول بسيج سازندگی سپاه ناحيه شيروان در پايان يادآور شد: در اين مرحله از اردوهای جهادی 211 نفر از اقشار مختلف بسيجی از بسيجيان حوزه‌های خاتم‌الانبيا(ص)، سيدالشهدا(ع)، شهيدرجايی و باهنر محلات، روستايی و شهری شهرستان شيروان در اردوهای هفت روزه و 125 نفر از دانشجويان دانشگاه علم و فرهنگ تهران در قالب اردوهای 15روزه دانشجويی، خدماتی را در اردوهای جهادی ارائه خواهند كرد.
captcha