کد خبر: 2576429
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۹

امام جمعه جديد اليگودرز منصوب شد

گروه اجتماعی: امام جمعه جديد شهرستان اليگودرز طی مراسمی، امروز شنبه، 26 مردادماه با حضور نماينده ولی‌فقيه در لرستان و جمعی از مسئولان، معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، در اين مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمين سيداحمد ميرعمادی، نماينده ولی‌فقيه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در سخنانی با اشاره به اهميت برگزاری نماز جمعه به‌عنوان يك فريضه الهی در اقصی نقاط كشور همكاری مردم با ستاد برگزاری نماز جمعه را لازم و ضروری دانست و گفت: نماز جمعه يكی از جلوه‌های عبادت و باعث وحدت بين آحاد جامعه است.
وی با بيان اينكه نماز جمعه حلقه اتصال نظام با امت است و اين پايگاه عبادی سياسی از طرفی منصوب به ولايت است و از طرف ديگر يك پايگاه مردمی است، افزود: مردم و مسئولان بايد مواظب باشند، تا به هر نحو ممكن از تضعيف اين سنگر مقدس خودداری شود.
نماينده ولی‌فقيه در استان لرستان برگزاری آيين نماز جمعه را اقدامی برای تجديد بيعت با ولايت عنوان كرد و گفت: نماز جمعه روابط مردم با ولايت را عمق می‌بخشد.
در اين مراسم حجت‌الاسلام محمدعلی ارزنده، امام جمعه جديد اليگودرز گفت: عموم مردم و مسئولان بايد با عمل به فرمايشات مقام معظم رهبری از بروز هرگونه اختلاف پرهيز كنند.
وی با تاكيد بر بر حفظ وحدت و همدلی مردم و مسئولان در عرصه‌های مختلف افزود: رفتار ما بايد به گونه‌ای باشد كه مردم احساس نكنند، بين مسئولان دوگانگی وجود دارد.
در اين مراسم، حجت‌الاسلام محمدعلی ارزنده، به‌عنوان امام جمعه جديد اليگودرز معرفی شد.
captcha