کد خبر: 2576930
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۵

نقش امدادگران كميته امداد در تحقق راهبردهای كلان نظام حائز اهميت است

گروه اجتماعی: مديركل برنامه‌ريزی و فناوری اطلاعات كميته امداد كشور با بيان اينكه راهبردهای كلان كشور در قالب نام سال عينيت پيدا می‌كند، گفت: نقش امدادگران كميته امداد در سراسر كشور در تحقق اين امر بسيار حائز اهميت است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، حسين علی‌محمدی، مديركل كميته امداد استان گيلان روز گذشته، 26 مردادماه در گردهمايی آموزشی استقرار ارزيابی عملكرد سنجش بهره‌وری اين نهاد در شهرستان چابكسر در جمع مديران كل، كارشناسان و مسئولين كميته امداد استان‌های مازندران، گلستان، تهران، البرز و گيلان اظهار كرد: كميته امداد حضرت امام(ره) در دوره تحول خود در كنار بار سنگين مسئوليت توجه و رسيدگی به نيازمندان، بحث معيشتی آنان را نيز دنبال می‌كند.
وی با بيان اينكه مسائل زيربنايی مددجويان از جمله توسعه اشتغال پايدار و توجه به گسترش و بسط بنگاه‌های كوچك زود بازده در دستور كار كميته امداد است، افزود: همزمان با آن، بازنگری در ساختار سازمانی با نگاه تحول‌آفرينی در عرصه ارائه خدمات بهتر به مددجويان نيز انجام می‌شود.
مديركل كميته امداد توجه به همه بخش‌های سازمانی را به عنوان يك مهم تلقی كرد و گفت: يكی از اقدامات بزرگ و مهم كه امروزه همه مديران در نهاد كميته امداد به آن توجه ويژه‌ای دارند، بحث ارزيابی عملكرد و بهره‌وری در تمامی واحدهای امدادی است .
علی‌محمدی قلب كار كميته امداد را برنامه‌ريزی دانست و عنوان كرد: رسيدن به اهداف در هر سازمان به ويژه كميته امداد داشتن برنامه مشخص و مدون است به نحوی كه سازمان در صورت عدم برنامه‌ريزی صحيح در مسير شكست گام خواهد برداشت و چه بسا از اهداف خود نيز دور خواهد ماند.
در ادامه پاليزبان، مديركل برنامه‌ريزی و فناوری اطلاعات كميته امداد امام‌خمينی(ره) كشور نيز با اشاره به سال «حماسه سياسی و اقتصادی»، تصريح كرد: نامگذاری امسال جهت‌گيری و حركت كشور به سمت و سوی تعالی و پيشرفت است و قانون اساسی، سند چشم‌انداز 20 ساله، برنامه‌ها و راهبردهای كلان كشور در قالب نام سال عينيت پيدا می‌كند.
وی با بيان اينكه نام امسال، راهبردهای مسئولان نظام و دستگاه‌های اجرايی كشور را تعيين و خطوط حركتی به سوی قله‌های پيشرفت را نشانه‌گذاری می‌كند، خاطرنشان كرد: نقش امدادگران كميته امداد در سراسر كشور در تحقق اين امر بسيار حائز اهميت است.
پاليزبان با برشمردن بعضی از اقدامات كميته امداد در جهت برنامه‌ريزی، گفت: برای اينكه مديريت اين نهاد را به معنای اعم برنامه‌ای كنيم لاجرم برنامه‌ريزی‌های كميته امداد را متناسب با سند چشم‌انداز بيست‌ساله كشور و سند چشم‌انداز ويژه كميته امداد تنظيم كرده‌ايم.
مديركل برنامه‌ريزی و فناوری اطلاعات كميته امداد امام‌خمينی(ره) كشور يكی ديگر از اقدامات اين نهاد را ترسيم سند چشم‌انداز استانی برای همه استان‌ها عنوان و خاطرنشان كرد: برقراری ارتباط بين برنامه‌ها و سند چشم‌انداز كشور از ديگر اقدامات بوده كه در اين صورت بين برنامه‌های ميان‌مدت و بلندمدت ارتباط معناداری ايجاد می‌شود به نحوی كه كمترين مغايرتی در فرايند فنی و اجرايی كار وجود ندارد.
وی در پايان تأكيد كرد: برای تكميل كردن چرخه مديريت برنامه‌ای، موضوع ارزيابی عملكرد و سنجش بهره‌وری به عنوان حلقه تكميل‌كننده امروز مطرح است كه در صورت محقق شدن، چرخه مديريت برنامه كامل خواهد شد.
captcha