کد خبر: 2577093
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۵

اعجاز قرآن به دو صورت خبرهای غيبی از گذشته و آينده قابل کشف است

گروه فعاليت های قرآنی: اعجاز قرآن به دو صورت خبرهای غيبی از گذشته و آينده و اسرار خلقت قابل بررسی و كشف است كه البته غير از اينها اشاره‌های قرآنی هم وجود دارد ولی جزو موارد اعجاز محسوب نمی‌شود چون قبل از اسلام در تورات و انجيل هم به آن اشاره شده است.

سعيد جعفری‌راد، عضو هيئت علمی مركز تحقيقات علوم پايه دانشگاه تبريز در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) از آذربايجان شرقی گفت: اعجاز علمی قرآن يكی از ابعاد مختلف اعجاز است.

عضو هيئت علمی مركز تحقيقات علوم پايه دانشگاه تبريز قرآن را معجزه‌ای جاويد و همه جانبه خواند كه در هر عصری متناسب با پيشرفت علم جنبه جديدی از اعجاز قرآن كشف می‌شود.

وی ادامه داد: اعجاز قرآن به دو صورت خبرهای غيبی از گذشته و آينده و اسرار خلقت قابل بررسی و كشف است كه البته غير از اينها اشاره‌های قرآنی هم وجود دارد ولی جزو موارد اعجاز محسوب نمی‌شود چون قبل از اسلام در تورات و انجيل هم به آن اشاره شده است.

جعفری‌راد با بيان اينكه اخيرا در اين مركز دو مورد از اعجاز علمی قرآن به اثبات رسيده است، افزود: آب باران در قرآن با عنوان آب طهور آورده شده است در حالی كه مادی گراها مدعی شده بودند كه آب باران همانند آب مقطر است و اين اعجاز به حساب نمی‌آيد كه با بررسی‌های علمی روی آب مقطر نشان داده شد كه آب مقطر عمر ماندگاری خيلی كمتری نسبت به آب باران دارد كه به اين ترتيب سخن مادی گراها در اين مورد نفی و اعجاز قرآن به اثبات رسيد.

جعفری‌راد در رابطه با مورد دوم اعجاز قرآن گفت: پديده نامرئی سازی با اين توضيح كه شی‌ای در دنيای مادی ديده نشود ولی در حقيقت وجود داشته باشد، در قرآن وجود دارد و اخيرا دانشمندان ماده‌ای با نام متامتريال را كشف كردند كه روی هر شی‌ای كه با آن ماده پوشيده شود ديده نمی‌شود و اين خود شاهدی بر اين مدعاست كه قرآن معجزه ای جاويد وهمه جانبه است.

مصاحبه از سمیرا عباسی
captcha