کد خبر: 2577738
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۶

برگزاری دوره آموزشی «تربیت معلم سطح یک» در بابل

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول مؤسسه قرآنی طهوای اميركبير بابل از برگزاری دوره آموزشی تربیت معلم سطح یک در این موسسه خبر داد.

الهام اسلامی، مسئول مؤسسه قرآنی طهورای اميركبير بابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی بابل با اشاره به برگزاری دوره‌های متعدد قرآنی در اين مركز، گفت: دوره آموزشی قرائت سطح یک با حضور 16 نفر و با مربيگری خانم رحيمی در حال برگزاری است.
وی با اشاره به برگزاری دوره روخوانی و روان‌خوانی، افزود: اين دوره از نيمه اول ارديبشهت ماه 92 با حضور 17 نفر آغاز و با مربيگری خليلی و يعقوب در حال برگزاری است.
اسلامی ضمن اشاره به برگزاری دوره آموزشی قرآن كريم ويژه بانوان، تصريح كرد: اين دوره از فروردين‌ماه 90 با حضور 21 نفر از بانوان آغاز و تاکنون ادامه دارد.
وی افزود: فراگيران با شركت در اين دوره با معنا و مفهوم آيات، ترجمه، تفسير و تدبر درآن بويژه قرائت صحيح قران كريم آشنا شدند.
مسئول مؤسسه قرآنی طهورای اميركبير بابل با اشاره به برگزاری دوره تربیت معلم سطح یک از شنبه، 9 شهریورماه جاری آغاز شده است، خاطرنشان کرد: 20 نفر از فراگیران با شرکت در این دوره به مدت بیش از 75 روز با احکام عمومی، رسم المصحف، قرائت و احکام قرآنی آشنا می‌شوند.
captcha