به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، حجتالاسلام صالحنيا، امام جمعه شهرستان كوهبنان در جلسه آمران به معروف و ناهيان از منكر شهرستان گفت: متأسفانه آنگونه كه شايسته است امر به معرف و نهی از منكر در جامعه امروزی صورت نمیگيرد و اين امر در آينده مضرات بيشماری را گريبانگير جامعه ما میكند.
وی با اشاره به احاديث معتبر در زمينه امر به معروف و نهی از منكر، افزود: مقوله امر به معروف و نهی از منكر همانند نماز دارای اهميت است و سهلانگاری در اين زمينه جايز نيست.
حجتالاسلام صالحنيا بيان كرد: همانگونه كه برای نمازخواندن فرزندان خود را تشويق و ترغيب میكنيم بايد امر به معروف و نهی از منكر را هم از همان زمان كودكی به آنها بياموزيم و خود ما نيز به صورت عملی اين كار را انجام دهيم تا اين مقوله مهم در جامعه نهادينه شود.
امام جمعه كوهبنان اضافه كرد:خوشبختانه شهرستان كوهبنان از لحاظ مسائل مذهبی و رعايت فرائض دينی و شرعی جايگاه ويژهای در استان كرمان دارد و همين امر باعث خشنودی است؛ اما بايد هوشيار بود چرا كه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران از ترفندهای مختلف نظير ماهواره، اينترنت و ... استفاده كرده و باعث انحراف نوجوانان و جوانان ما میشوند.