کد خبر: 2578221
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۱
ساخت مسجد در شهرك گلزار

مردم شهرك گلزار قشم منتظر ساخت مسجد هستند

مسئول هيئت امناء مسجد شهرك گلزار روستای طولا (قشم)گفت : روستای طولا اولين روستای همجوار شهر قشم است كه از سه سال پيش تاكنون منتظر ساختن مسجد است

روح الله دادی نسب از مسئول هيئت امنا مسجدامام موسی ابن جعفر(ع) در گفتگو با خبرنگار ايكنا گفت: با وجود مردم مومن و خداجوی در روستايی طولا و شهرك گلزار اين مردم از داشتن مسجدی در شان آنها محروم هستند
وی افزود : سابقه فعاليت های فرهنگی و دينی در شهرستان قشم از سوی مردم ديرينه است ولی توجه به آن از سوی برخی از متوليان كم است
عضو هيئت امنا مسجدامام موسی ابن جعفر(ع) بيان داشت: شهرك گلزارطولای قشم 500 خانوار سكنه دارد كه با توجه به پيگيری های مردم سه سال پيش گلنگ ساخت مسجد زمين خورد ولی هنوز ساخت مسجد به پايان نرسيده است
وی افزود : در فروردين ماه سال90 زمينی به مساحت 225 متر برا ی ساخت مسجد به مردم واگذار شد كه اين متراژ برای مردم غير قابل قبول بود.
دادينسب افزود: با پيگيری های مردم و هيئت امنا و بعد از رايزنی ها ونامه نگاری های پی درپی توانستيم از منطقه آزاد 675 متر زمين بگيريم كه خود آن زمان طولانی را از ما گرفت.
وی عنوان كرد: بعد از گرفتن زمين مشكل اصلی يعنی هزينه ساخت مسجد پيش آمد كه هيچ كدام از متوليان مربوطه همكاری مناسبی را جهت ساخت مسجد انجام ندادند
دادينسب افزود : اولين بودجه ايی كه از اداره ی اوقاف به دست هيئت امنای اين مسجد رسيده 4 ميليون بوده كه هزينه زيربنای ساخت مسجد چندين برابرآن بود و با همكاری مردم و خيرين توانستيم هزينه های اوليه مسجد را تامين كنيم
دادی نسب با اشاره به هزينه بيش از 200 ميليون تومانی برای احداث اين مسجد بيان داشت : با طولانی شدن اجرای پروژه و عدم همكاری مسئولان مربوطه اين مسجد با هزينه 70 ميليون تومانی كار كرده كه 20 ميليون تومان به پيمانكار بدهكار هستيم
وی بيان داشت : مشكل اصلی امروز ما كمبود اعتبار برای اين پروژه معنوی است و هزينه های سنگين اجرايی در اين شهرستان اصلی ترين دليل تاخير در بهره برداری از ساخت مسجد است .
دادی نسب ضعف مسئولين را از دلايل تاخير در ساخت مسجد اين شهرك دانست وتاكيد كرد: انتظار داشتيم مسئولين شهرستانی واستانی كه نامه نگاری های زيادی از طرف هيئت امنا شده توجه بيشتری به اين پروژه ی عبادی داشته باشند و در اين خصوص گله منديم.
وی يادآورشد:مسجد عبادتگاه عاشقان و بندگان صالح خداوند و بزرگترين و مهمترين پايگاه اسلام است. در طول تاريخ اسلام مساجد همواره كانون عبوديت علم و دانش فقه و فقاهت آموزش قرآن و اخلاق تبليغ دين و اصول آن و ابلاغ احكام شرع و... بوده و هست و خواهد بود.
وی افزود بسياری از علما و دانشمندان كه به مدارج عالی كمال دست يافتند در پرتو انس با مسجد و تعليم و تربيت در آن بوده است. مسجد از جهات مختلف در به كمال رساندن افراد و جامعه نقش دارد.
دادينسب يادآور شد : اگر هزينه های كه سود چندانی برای مردم ندارد را برخی از مسئولان كنار بگذارن و خرج فعاليت های دينی كنند خود اين موضوع بازدارندگی برای ناهنجاريهای بسياری دارد.
وی افزود : مردم شهرك گلزار از اقشار نيازمند و ضعيف جامعه شهرستان قشمم هستندو با وجود آن كمك های مادی و معنوی شايانی برای راه اندازی و ساخت مسجد از سوی آنها صورت گرفته است.
وی خاطرنشان كرد : مردم شهرك گلزار با و جود مشكلات زيادی كه در شهرك دارند يكی از دغدغه های اصلی آنها تاسيس مسجد است و اميدواريم زودتر اين هديه معنويی به مردم داده شود.




captcha