کد خبر: 2578871
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۷

مساجد را كانون فعاليت‌های فرهنگی و اجتماعی جوانان قرار دهیم

گروه اجتماعی: مديركل اوقاف كردستان با بيان اينكه مساجد دارای ظرفيت زيادی در جذب جوانان است، افزود: اميدواريم بتوانيم مساجد را كانون فعاليت‌ها و تلاش‎های جوانان در عرصه‎های فرهنگی، اجتماعی و سياسی قرار دهیم.

سلمان روحی، مديركل اوقاف و امور خيريه كردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) شعبه كردستان، اظهار كرد: فعاليت در عرصه دين و فرهنگ به‌ويژه تلاش در جهت عمران، آبادانی و احيای مساجد عبادتی ارزشمند است.
وی با بيان اينكه مساجد دارای ظرفيت زيادی در جذب جوانان است، افزود: اميدواريم بتوانيم مساجد را كانون فعاليت‌ها و تلاش های جوانان در عرصه های فرهنگی، اجتماعی و سياسی قرار داده و نقش آن را در زندگی اجتماعی جوانان افزايش داده و پررنگ كنيم.
مديركل اوقاف وامور خيريه استان كردستان مساجد را بهترين عامل برای فعال‌سازی، اقامه نماز جماعت و جذب جوانان دانست و اعلام كرد: خادمين مساجد جايگاه بسيار والاو با ارزشی در اجتماع دارند.
وی از تحت پوشش بيمه تأمين اجتماعی قرار گرفتن بيش از 300 نفر از خادمان مساجد در اين استان خبر داد، بيان كرد: تا كنون 376 نفر از خادمان مساجد استان بيمه مساجد شدند كه از اين تعداد بيمه شده 142 نفر از شهرستان سنندج، ديواندره، كامياران هستند.
روحی با اشاره به اينكه 14 نفر خادمين بقاع متبركه استان تحت پوشش بيمه تأمين اجتماعی قرار گرفته‌اند، ادامه داد: در قروه و دهگلان 48 نفر در بيجار 26 نفر و در مريوان 30 نفر، سروآباد 10 نفر، بانه 46 نفر و سقز 37 نفر بيمه تأمين اجتماعی هستند.
مديركل اوقاف وامور خيريه استان كردستان بيان كرد: هم اكنون در اين استان 796 خادم مساجد داريم كه اميدواريم انها نيز در آينده نزديك تحت پوشش تامين اجتماعی قرار گيرند.
وی با اشاره به اينكه هيإت امنای مساجد فرصت مناسبی برای احياء و حفظ جايگاه مساجد محسوب می‌شوند، عنوان كرد: هم اكنون 10هزارنفر عضو هيات امنا در مساجد استان كردستان داريم.
وی در پايان با اشاره به اهميت نشاط و پويايی مساجد از نظر فعاليت دينی و فرهنگی، يادآور شد: خادمان مساجد در جهت فراهم كردن زمينه و بستر فعاليت‌های مذهبی در مساجد تلاش بی‌وقفه‌ای انجام می‌دهند.
captcha