حجت الاسلام والمسلمين صباحی، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان تالش در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، مساجد را به عنوان مهم ترين پايگاه و جايگاهی كه در انديشه دينی ما از گذشته تا كنون مورد توجه بوده است، عنوان كرد.
وی با بيان اينكه مساجد همواره به عنوان يك پايگاه مهم فرهنگی، اجتماعی، سياسی و توحيدی مطرح بوده اند، افزود: امروز هم بايد مسجد را به عنوان مهم ترين نهاد فرهنگی و دينی كشور تقويت كنيم و كاركرد گذشته آن را مجدداً احيا كنيم.
حجت الاسلام صباحی با اشاره به اينكه انقلاب اسلامی از مسجد شروع شد و مسجد به عنوان مولودگاه انقلاب اسلامی بود، تصريح كرد: اين مساجد بودند كه انديشه متعالی انقلاب اسلامی را ترويج داده و توانستند در سطح جامعه آن را منتشر كنند.
وی با بيان اينكه امروز نهادهايی كه به نوعی در مسجد نقش دارند بايد نقش كليدی خود را بازی كنند، ادامه داد: طبق فرمايش و مطالبه مقام معظم رهبری كه فرموده اند «بايد مهندسی فرهنگی انجام بگيرد»، ما هم بايد نقش خود را در اين زمينه و در حوزه مسجد ايفا كنيم تا مسجد نقش واقعی خود را پيدا كند و بتواند تأثير خود را در عرصه حيات اجتماعی، فرهنگی و سياسی جامعه نشان دهد.
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان تالش بيان كرد: مسجد را بايد به گونه ای آماده كرد كه حضور همه اقشار و گروه های سنی به ويژه جوانان را به عنوان مهم ترين و اساسی ترين مخاطبين ما در عرصه فعاليت های فرهنگی دينی دربرگيرد.
حجت الاسلام صباحی با بيان اينكه مسجد، مكانی مهم و ارزشمند برای عملی ساختن ارزشهای والای اخلاقی و رفتاری در ابعاد گوناگون است، اضافه كرد: دشمنان اسلام از هر فرصتی برای تضعيف و ضربه زدن به اين مركز ثقل قدرت اسلام استفاده میكنند
وی امام جماعت را به عنوان محور اصلی مسجد با جاذبه های تبليغی كه می تواند داشته باشد دانست و يادآور شد: انجام فعاليت های جنبی و در عين حفظ شئونات مسجد می تواند باعث جذب مخاطبين بيشتر شده و در اين راستا بايد با روشهايی كه به جذب جوانان كمك می كند، به سمت جذب حداكثری حركت كرد.
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان تالش در پايان خاطرنشان كرد: امروز دشمنان نظام و انقلاب پس از شكست در جنگ فيزيكی به جنگ نرم و تهاجم عليه ارزشها و باورهای دينی روی آوردهاند.