کد خبر: 2579387
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۴

برگزاری همايش توجيهی گروه‌های جهادی مساجد و محلات در زنجان

گروه اجتماعی: مسئول بسيج سازندگی سپاه ناحيه زنجان از برگزاری همايش توجيهی گروه‌های جهادی با همكاری حوزه‌های مقاومت بسيج مساجد ومحلات ناحيه زنجان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، فرشاد پيری، مسئول بسيج سازندگی سپاه ناحيه زنجان ظهر امروز، دوم شهريورماه در جمع اصحاب رسانه‌های استان، گفت: در راستای محروميت‌زدايی و خدمت‌رسانی به مردم مناطق محروم، نيازمند و كم‌برخوردار كه در مناطق دور‌افتاده از مركز شهرستان زنجان قرار دارد، بسيج سازندگی با همكاری حوزه‌های مقاومت مساجد و محلات اين ناحيه اقدام به سازماندهی و توجيه گروه‌های جهادی جهت اعزام به اين مناطق كرده‌ است.
وی افزود: به همين منظور همايش توجيهی گروه‌های جهادی همزمان با 30 مردادماه در حسينيه سپاه ناحيه زنجان برگزار شد و فرمانده و جانشين سپاه ناحيه زنجان، مسئول و مديران سازمان بسيج سازندگی سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان، فرماندهان و مسئولان شعب سازندگی حوزه‌های مقاومت بسيج و بسيجيان پايگاه‌های مقاومت در آن حضور يافتند.
مسئول بسيج سازندگی سپاه ناحيه زنجان اهداف شكل‌گيری بسيج سازندگی، گروه‌های جهادی و اردوهای 1 روزه حلقه‌های صالحين را موضوعاتی دانست كه در اين همايش مورد بررسی قرار گرفت و ابراز كرد: بيان اهميت محروميت‌زدايی و خدمت‌رسانی، انگيزه و روحيه ايثارگری بسيجيان جهت خدمت‌رسانی به مناطق محروم و همچنين مديريت و برنامه‌ريزی گروه‌های جهادی برای خدمت‌رسانی به مردم مناطق محرم، از جمله ديگر مباحث مطرح در اين همايش به‌شمار می‌رود.
پيری اهداف گروه‌های جهادی بسيجيان را فعاليت «فی‌سبيل الله»، بی‌منت و با اجر اخروی دانست و اظهار كرد: در كنار فعاليت‌های عمرانی در اردوهای جهادی، فعاليت در زمينه‌های فرهنگی، اعتقادی، آموزشی، بهداشتی و اجتماعی نيز صورت می‌گيرد كه نتايج مثبتی نيز در پی داشته است.
وی در پايان تصريح كرد: نمونه عينی خدمات‌رسانی بسيجيان به مردم مناطق محروم، فعاليت‌های مفيد انجام شده در 2 سال اخير در مناطق مختلف روستايی و دورافتاده و كم‌برخوردار بوده و با توكل بر خداوند سبحان و مديريت و برنامه‌ريزی می‌توان با صرف كمترين هزينه و با بيشترين بازدهی، خدمات ماندگاری توسط بسيجيان به يادگار گذاشت.
captcha