کد خبر: 2579467
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۰

مسئولان با همكاری در راستای رفع مشكلات مردم تلاش مضاعفی داشته باشند

گروه اجتماعي: خطيب جمعه خليل‌آباد گفت: مسئولان بايد با تعامل و همكاری با يكديگر در راستای رفع مشكلات مردم تلاش مضاعفی داشته باشند و اگر نقصی در عملكرد مسئولی وجود دارد بايد بیان شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی كاشمر، حجت‌الاسلام اباصلت غفاری، خطيب جمعه خليل‌آباد، 2 شهريورماه در ديدار با فرماندار و مسئولان دستگاه‌های اجرايی اين شهرستان با گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر افزود: همه مسئولان با تأسی از اين شهيدان بزرگوار بايد تا زمانی كه در جايگاه مسئوليتی قرار دارند در خدمت نظام و مردم باشند و همواره خود را برای حضور در دولت امام زمان(عج) آماده نگه دارند.
وی با تأكيد بر اينكه خدمات دولت‌ها را بايد به هر طريق ممكن فهرست‌وار در اختيار مردم بگذاريم تا به دشمنان انقلاب اعلام كنيم، وضعيت كشور در سايه دولت اسلامی به لحاظ فرهنگی، اجتماعی و سياسی به چه میزان بهبود يافته است؛ اظهار كرد: مسئولان بايد خدمات ارائه شده توسط دولت‌های گذشته طی 35 سال عمر نظام را به مردم اطلاع‌رسانی كنند تا اعتماد عمومی نسبت به نظام افزايش يابد.
وی با بيان اينكه خدمات نظام اسلامی مربوط به دولت خاصي نيست، اظهار كرد: به بركت اين نظام و نهضت اسلامی شاهد پيشرفت و اعتلای كشورمان بوده‌ايم و علي‌رغم همه تنگ نظری‌های دشمنان، توفيقات بسياری در دولتهای قبلی به دست آمده است.
غفاری با بيان اين كه نبايد با تغيير دولت‌ها، خدمات دولت‌های قبلی تضعيف شود، گفت: طی روزهای گذشته در سخنان عده‌ای شاهد برخی بی‌انصافی‌ها در اين خصوص بوديم اما منصفانه اين است كه مسئولان در هفته دولت كارهای انجام شده را بيان كنند و با ارائه آمار مقايسه‌ای در طول دولت‌های گذشته مردم را در جريان خدمات انجام شده قرار دهند.
نماينده ولی فقيه در خليل‌آباد با بيان اينكه به جز دولت بنی صدر، ما به خدمات همه دولت‌ها بها می‌دهيم هر چند ممكن است خدمات آنها يكسان نباشد، اظهار كرد: تكريم همه دولتها در طول 34 سال عمر نظام كه در راستای خدمت به مردم تلاش كرده‌اند بر همه ما واجب است و ان شاءالله خداوند توفيق خدمت به همه دولتمردان را عنايت كند.
وی با بيان اينكه در بيان خدمات دولت بايد منصفانه اظهارنظر كنيم، گفت: مسئولان بايد با تعامل و همكاری با يكديگر در راستای رفع مشكلات مردم تلاش مضاعفی داشته باشند و اگر نقصی در عملكرد مسئولی وجود دارد بايد آنها را بيان كنيم تا اگر امكان رفع آنها وجود دارد تلاش شود و گرنه بيان نواقص بعد از رفتن مسئولی فايده‌ای ندارد.
حجت‌الاسلام غفاری افزود: مردم در نظام اسلامی جايگاه والايی دارند و چه بسا اگر خواست مردم به نظام اسلامی نباشد ريشه و بنيان نظام متزلزل می‌شود.
امام جمعه خليل‌آباد در پايان از مسئولان خواست، در خدمت‌رسانی به مردم از هيچ كوششی فروگذار نباشند.
captcha