کد خبر: 2579474
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۲:۴۶

برگزاری مراسم اختتاميه مسابقات قرآنی «نورالمبين 1» بخش مركزی اسلامشهر

مراسم اختتاميه مسابقات قرآنی «نورالمبين 1» بخش مركزی شهرستان اسلامشهر با حضور مسئولان شهرستانی و استانی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام محمد نوروزی، امام‌جمعه شهرستان اسلامشهر در اين مراسم ضمن گراميداشت هفته دولت از شهيدان رجايی و باهنر به عنوان شهدای قرآنی ياد كرد و افزود: شركت در مجالس قرآنی پاسداشت حرمت قرآن مجيد، اين كتاب مقدس الهی است.
وی در بخش ديگری از سخنان خود ضمن استناد به آيات قرآن كه نگاه به قرآن مجيد، تلاوت و استماع، تدبر و انديشيدن در آيات كتاب الهی همه خود نوعی عبادت است، اين اعمال را مقدمه اساسی برای عمل به آيات قرآن مجيد دانست.
نوروزی به حديثی از پيامبر اكرم(ص) اشاره كرد و با بيان اينكه در آن همگان به تلاوت آيات قرآن مجيد سفارش می‌شوند، ادامه داد: جوانان مورد خطاب خاص پيامبر اسلام(ص) هستند در جهت اينكه تلاوت با تدبر و درك مفاهيم آيات الهی باعث خواهد شد كه قلب و دل زنده و شاداب و دوری از گناهان ثمرات اين توجه عميق به آيات قرآن است.
همچنين، در اين مراسم كه با حضور مهرداد بذرپاش، نماينده حوزه انتخابيه تهران، ری و اسلامشهر و مسئولان سازمان‌ها و نهادهای اجرايی شهرستان برگزار شد، از نفرات اول تا سوم مسابقات قرائت، مفاهيم و تحقيق قرآن مجيد روستاهای بخش مركزی شهرستان اسلامشهر كه در ماه مبارك رمضان برگزار شده بود، با اعطای لوح سپاس و جوايز تجليل شد.
captcha