کد خبر: 2579864
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۲

جوانان برنامه‌ زندگی خود ر‌ا از آموزه‌های قرآنی استخراج كنند

گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون فرهنگی اوقاف و امور خيريه استان كردستان گفت: جوانان با توجه به وجود تهاجم فرهنگی و آثار سوء آن در زندگی انسان، امروز بايد برنامه‌‌های زندگی خود را از قرآن و آموزه‌های آن استخراج كنند.

حجت‌الاسلام محمود يوسفی، معاون فرهنگی اوقاف و امور خيريه استان كردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، اظهار كرد: قرآن كريم سرچشمه آموز‌ه‌های اخلاقی و مايه همه گرايش‌های سير و سلوكی، عرفان اسلامی و نقشه‌ای كامل و جامع برای مسلمانان است و با توجه به اينكه قرآن سرشار از تعاليم انسان‌ساز است، نسل امروز بايد بتواند برنامه زندگی خود را از قرآن استخراج كند.
حجت‌الاسلام يوسفی با تأكيد بر گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه اسلامی اعلام كرد: به قرآن روی آوريد و هويت واقعی خود را از قرآن بيابيد، چراكه قرآن راه انسان بودن را به بشريت می‌آموزد.
وی با اشاره به اينكه برگزاری مسابقات مختلف قرآنی و دينی می‌تواند موجب روی آوردن و تشويق جوانان به فعاليت‌های قرآنی شود، بيان كرد: ايجاد رقابتی سالم و ارزشمند بين علاقه‌مندان مفاهيم، قرائت و حفظ قرآن به‌ويژه جوانان و نوجوانان، شناسايی و جذب استعدادهای جديد در عرصه قرائت و حفظ قرآن كريم و ارتقای سطح كيفی و توان علمی و ایجاد انسجام بيشتر بين آن‌ها از جمله اهداف برگزاری مسابقات قرآنی است.
معاون فرهنگی اوقاف و امور خيريه استان كردستان در ادامه مساجد را بهترين مكان برای ارتقای سطح روحی و معنوی جوانان عنوان كرد و افزود: انجام فعاليت‌های فرهنگی در مساجد، رشد و نمو نوجوانان، جوانان و ساير مردم را در بر خواهد داشت.
وی با اشاره به فضاهای موجود در مساجد برای انجام فعاليت‌های فرهنگی ادامه داد: بايد با اجرای فعاليت‌های فرهنگی، ورزشی و هنری مساجد را پويا و آن را به مجتمع فرهنگی تبديل كرد تا جوانان بيشتر جذب شوند.
حجت‌الاسلام يوسفی با اعلام اينكه بر اين اساس بايد در طراحی مساجد جايگاهی را مناسب با روحيه جوانان برای انجام فعاليت‌های فرهنگی و دينی تدارك ديد، يادآور شد: مردم وقتی آينده‌نگری مساجد نسبت به فرزندانشان را ببينند، با اعتماد كامل آنان را تشويق به حضور در مساجد می‌كنند.
captcha